Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 5 Ιουλίου η έναρξη του Ultimate Game Sale στο Xbox Live

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το φετινό Ultimate Game Sale στο Xbox Live πρόκειται να ξεκινήσει στις 5 Ιουλίου, και έρχεται με πάνω από 250 τίτλους για τους κατόχους Xbox One και Xbox 360. Συγκεκριμένα, η εταιρεία σημείωσε ότι θα υπάρχουν εκπτώσεις έως 60%, ενώ για ορισμένους τίτλους θα ισχύει ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση. Επίσης, τα μέλη του Xbox Live Gold θα έχουν επίσης επιπλέον έκπτωση 10%. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό Ultimate Game Sale θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά και Windows 10 games, με πάνω από 30 παραγωγές, συμπεριλαμβανομένων των Rise of the Tomb Raider, Quantum Break, και Gears of War: Ultimate Edition.



Μαζί με τους τίτλους που θα βρίσκονται σε προσφορά, η Microsoft θα προσφέρει επίσης νέα Xbox One σε μειωμένη τιμή για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ενώ όσοι πραγματοποιήσουν αγορές μέσα από το Microsoft Store θα κερδίζουν gift code αξίας €50. Το Ultimate Game Sale θα διαρκέσει μέχρι και τις 11 Ιουλίου. Δείτε το promo video στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • diver_gr
    • Το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι ατυχές και παραπλανητικό φίλε μου. Τόσο η MS όσο και η Sony οι εκπτώσεις που κάνουν στα Sales είναι κανονικές και δεν πειράζουν τις τιμές από πριν.

*