Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 6 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του Prison Architect

Όπως ανακοίνωσε η Introversion Software, το Prison Architect θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου. Παράλληλα, το στούντιο έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα ένα βίντεο για το τελευταίο Alpha update του Steam Early Access game. Έτσι λοιπόν, ο ολοκληρωμένος κώδικας θα κυκλοφορήσει -μετά από πολλές φάσεις Alpha- σε εκδόσεις για PC, Mac και SteamOS. Δείτε το σχετικό gameplay video μέσα από τον παρακάτω player.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • NicKardasis
    • Ενα απο τα καλύτερα Early Access παιχνίδια στο Steam εδώ και 3 χρόνια (36 Alphas) . Μεγάλο βάθος gameplay που μπορεί να προσφέρει δεκάδες μέχρι και εκατοντάδες ώρες καψίματος. Υπάρχει και (μερική) υποστήριξη modding με το Steam Workshop στο οποίο μπορεί να δούμε αρκετά ενδιαφέροντα mods. Συνιστάται ανεπιφύλακτα (ειδικά σε κάποια προσφορά).

*