Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 9 Ιουλίου το Never Alone για Wii U

Η έκδοση του Never Alone για Wii U κυκλοφορεί ήδη στη Β. Αμερική, με την E-Line Media να επιβεβαιώνει ημερομηνία και τιμή και για την Ευρώπη. Συγκεκριμένα, το puzzle-platformer αναμένεται στις 9 Ιουλίου μέσω του Wii U eShop και με τιμή στα €14.99. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Never Alone αφηγείται την ιστορία ενός μικρού κοριτσιού από τη φυλή των Iñupiaq που ονομάζεται Nuna και η οποία, παρέα με την αλεπού της αναζητεί την αιτία μιας αιώνιας χιονοθύελλας που απειλεί την επιβίωση όλων αυτών που έχει γνωρίσει.



Ο τίτλος περιλαμβάνει τόσο συνεργατικό gameplay δύο παικτών όσο και τη δυνατότητα εναλλαγής ρόλων (ανάμεσα στην Nuna και την αλεπού), καθώς και οκτώ διαφορετικά κεφάλαια που διαδραματίζονται σε όλο το εύρος της Αρκτικής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*