Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Oculus Rift και Samsung Gear το Hitman Go

Κατά τη διάρκεια της PAX East, η Square Enix ανακοίνωσε ότι το Hitman GO πρόκειται να κυκλοφορήσει ως VR τίτλος το Μάιο, αποκλειστικά για το Oculus Rift headset. Επιπλέον, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα Destructoid, οι χρήστες φορητών συσκευών θα μπορέσουν να απολαύσουν το παιχνίδι εφόσον διαθέτουν το Samsung Gear VR, ενώ τα SteamVR και PlayStation VR δεν θα υποστηρίζονται.



Το Hitman GO VR θα κοστίζει $10 για το Oculus Rift και $8 για φορητές συσκευές με Samsung Gear VR. Σας υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014 για iOS και λίγο αργότερα για Android και οι παίκτες μπορούν να ξεκλειδώσουν συνολικά 68 επίπεδα, εφόσον έχουν ολοκληρώσει όλους τους δευτερεύοντες στόχους. Τέλος, τον περασμένο Φεβρουάριο η Hitman GO Definitive Edition έκανε την εμφάνισή της σε PC και κονσόλες, με νέο μοντέλο χειρισμού και όσα updates είχαν κυκλοφορήσει ως τότε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*