Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο PlayStation 4 η beta του Snow

Όπως ανακοίνωσε Poppermost Productions, η beta του Snow πρόκειται να κυκλοφορήσει και για το PlayStation 4 στις 18 Οκτωβρίου. Το Snow είναι ένας ακόμα τίτλος που ασχολείται με τα χειμερινα sports και η beta θα περιλαμβάνει τα τρία game modes που είναι διαθέσιμα στην PC έκδοση, δηλαδή ski, snowboarding και snowmobile riding. Όμως, η διαφορά τώρα είναι πως η beta στο PlayStation 4 δεν θα διατίθεται δωρεάν, για την ώρα τουλάχιστον, αλλά έναντι €19,99. H εν λόγω έκδοση χαρακτηρίζεται από την εταιρεία ανάπτυξης ως "Founder's Pack" και θα περιέχει €30 για αγορά εξοπλισμού για τον χαρακτήρα σας. Κοινώς, στο παιχνίδι υπάρχουν micro-transactions με κανονικά χρήματα. Η beta του Snow θα είναι δωρεάν από το χειμώνα και μετά, όταν πλέον θα έχει κυκλοφορήσει η ολοκληρωμένη έκδοση του τίτλου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Δηλαδη αν καταλαβα καλα λενε "αγορασε micro transactions 20 ευρω και θα σε αφησουμε να παιξεις την beta". Βραβειο facepalm οι τυποι. Και επισης...wtf is poppermost productions?

*