Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Project Morpheus το Loading Human

Η Untold Games, η οποία υπογράφει την ανάπτυξη του VR adventure game Loading Human, έδωσε στη δημοσιότητα teaser trailer μέσα από το οποίο παρουσιάζονται μερικά από τα features του επερχόμενου τίτλου. Το Loading Human χρηματοδοτήθηκε μέσω Kickstarter και αναμένεται να διατεθεί για Project Morpheus. Επιπλέον, επιβεβαιώνεται ότι η Maximum Games θα αναλάβει το publishing του game. Περισσότερα, στην Ε3 φυσικά. Μέχρι τότε, δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Pirederas
    • Ρε παιδιά, μόνο εγώ δεν παίρνω χαμπάρι από όλο αυτό το πανηγύρι που έχει στηθεί γύρω από το VR? Πραγματικά μου φαίνεται ότι οι devs έχουν μεταφέρει κάτι παιχνίδια χαλαρής εξερεύνησης πρώτου προσώπου στα VR heasets, κι εμείς υποτίθεται ότι πρέπει να είμαστε hyped.

*