Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Steamworks τα RE 5, DR 2 και DR 2: Off the Record

Στις αρχές του επόμενου έτους και λόγω της υψηλής ζήτησης, η Capcom θα μεταφέρει τις PC εκδόσεις των Resident Evil 5, Dead Rising 2 και Dead Rising 2: Off the Record από το Games for Windows Live στο Steamworks. Παράλληλα, εκπρόσωπος της Capcom έσπευσε να καθησυχάσει όσους έχουν ήδη αγοράσει τίτλους που θα είναι πλέον διαθέσιμοι μέσω Steamworks λέγοντας ότι οι αγορές τους θα μεταφερθούν αυτομάτως στη νέα πλατφόρμα.



Όπως συμβαίνει ήδη με πολλούς publishers, η Capcom έχει ήδη μεταφέρει πολλούς τίτλους της για PC από την πλατφόρμα Games for Windows Live στο Steamworks, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται και το Super Street Fighter 4: Arcade Edition. Παρόλα αυτά, παιχνίδια όπως τα Street Fighter X Tekken και Lost Planet 2 συνεχίζουν να υπάρχουν στην on-line υπηρεσία της Microsoft.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*