Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στόχος της ΕΑ ένα racing game ανά έτος μετά την εξαγορά της Codemasters

*
Εφόσον προχωρήσει η εξαγορά της Codemasters από την EA, η δεύτερη υπόσχεται ένα νέο racing game ανά έτος. Το σύνολο των racing IPs των δύο εταιρείων είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. H EA έχει τα Need for Speed, Burnout και Real Racing, ενώ η Codemasters τα F1, WRC, Dirt, Grid και Project Cars.

Εξηγωντας στους επενδυτές της το λόγο για τον οποίο έδειξε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για την αγορά της Codemasters, εκπρόσωπος της EA σημείωσε πως με την προσθήκη της βρετανικής εταιρείας θα καταστεί παγκόσμιος ηγέτης τον τομέα των racing games και θα επωφεληθεί από την τεχνολογία της developer.


"Τα παιχνίδια της Codemasters δένουν αρμονικά και δημιουργούν ιδανικές ευκαιρίες για τον κατάλογο της EA Sports. Τα υπάρχοντα franchises της Codemasters θα αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερο κοινό και η ανάπτυξή τους θα επιταχυνθεί με τη βοήθεια της της εμπειρίας και της τεχνολογίας των studios της EA", Συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του publisher.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*