Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συλλεκτική έκδοση και για το Tales Of Zestiria

Στις 16 Οκτωβρίου έρχεται Ευρώπη το Tales Of Zestiria, τόσο σε απλή όσο και σε συλλεκτική έκδοση, η οποία έκδοση θα υπάρχει κανονικά και για το PS3 αλλά και για το PS4, όχι όμως για το PC. Αυτή θα περιλαμβάνει 4 φιγούρες Chibi Kyun Chara, Lady Of The Lake sanctuary cloth artwork, art book με σκληρό εξώφυλλο, anime DVD διάρκειας μισής ώρας, soundtrack με επιλεγμένα κομμάτια από το παιχνίδι, μεταλλική θήκη Normin αλλά και συλλεκτική μεταλλική συσκευασία. Και μετά έρχονται…τα υπόλοιπα. Όσοι αγοράσουν το παιχνίδι στην αρχή της κυκλοφορίας θα πάρουν δωρεάν το Alisha story DLC chapter. Με παραγγελία από το VIP Corner της Bandai Namco εξασφαλίζετε Mystic Arte DLC για Mikleo, Lailah και Alisha. Αυτό ισχύει για όλες τις εκδόσεις.



Η προπαραγγελία στη λιανική, από συνεργαζόμενα καταστήματα, ψηφιακά και μη, εξασφαλίζει κλασικά κοστούμια και Weapon Skins από τη σειρά Tales. Σε κάποια σημεία πώλησης θα προσφέρονται επιπλέον και τέσσερις κονκάρδες. Όσοι όμως προαγοράσουν τον τίτλο μέσω Steam, και εφόσον οι προπαραγγελίες φτάσουν συγκεκριμένο αριθμό, θα πάρουν δωρεάν το Tales Of Symphonia HD.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • Με χαλάει που είναι απλό DVD και όχι blu ray. Θα προτιμήσω την απλή έκδοση μιας και δεν θα υπάρχουν λεφτά για τη συλλεκτική. Αλλά τραγικό αυτό που κάνουν με το Alishaa DLC. Έπρεπε να υπήρχε από την αρχή ως free dlc για όλους.

    • Tim of Heavens
    • Έτσι όπως διάβασα το κείμενο που παρουσιάζει η εταιρεία τα DLC, Collector's μου θύμισε διαφήμιση Telemarketing και τις άλλες που πουλάνε σεντόνια και παπλώματα. Πάρτε τηλέφωνο και αποκτήστε στην μοναδική τιμή το πάπλωμα θερμάστρα, κι αν πάρετε 3 δώρο το 1, κι όσοι τηλεφωνήσουν τώρα παίρνουν δώρο μία εκπληκτική κουρτίνα από αραχνούφαντο,επιπλέον οι 100 πρώτοι υπερτυχεροί που θα τηλεφωνήσουν παίρνουν δώρο και μια κουβέρτα από γνήσιο μαλλί Chewbacca.
      Μην χάσετε αυτή την προσφορά!!!

*