Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχεδόν 21 εκ. συνδρομητές μετράει το PlayStation Plus

Η Sony δημοσίευσε την τελευταία έκθεση προς τους επενδυτές της, μέσα από την οποία αποκαλύπτονται ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το μέλλον του PlayStation. Συγκεκριμένα, η έκθεση αναφέρει ότι το PlayStation Plus διαθέτει πλέον 20.8 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλα τα formats της εταιρείας. Η αύξηση της βάσης χρηστών του PS Plus ήταν μεταξύ των επιτευγμάτων της Sony για το οικονομικό έτος 2015, με το PS4 να έχει ήδη πουλήσει 40 εκ. κονσόλες. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για εντυπωσιακό νούμερο, ωστόσο κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος των κατόχων PlayStation δεν είναι συνδρομητές στο PS Plus (για online play στο PS4, απαιτείται συνδρομή στο PS Plus).



Ενδιαφέρον παρουσιάζει, επίσης, ότι στην έκθεση δεν αναφέρεται πουθενά το επερχόμενο PS4 Neo. Στο τμήμα που είναι αφιερωμένο στις μελλοντικές επενδύσεις της εταιρείας, η νέα κονσόλα παραδόξως απουσιάζει. Στο συγκεκριμένο μέρος της παρουσίασης αναφέρονται τα PlayStation VR, PlayStation Vue, καθώς και η εταιρική σχέση της Sony με την Kojima Productions ως βασικά «συστατικά» για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας. Σε ό,τι αφορά στο PS VR, η Sony ανακοίνωσε ότι ελπίζει να επεκτείνει το οικοσύστημα και πέρα από τα video games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Άντε, στην αγαπητή SONY, της εύχομαι και εις ανώτερα, και εννοώ στο μέλλον τους συνδρομητές της να τους κάνει 100.000.000 (σύντομα;) στο μέλλον.
      Βασικά, για να τα καταφέρει η SONY πρέπει να δείξει τον καλύτερό της εαυτό της. Εγώ τη πιστεύω, άσχετα αν οι συνθήκες δεν με αφήνουν να την υποστηρίξω. Βέβαια ένα από τα (μάλλον κοινά) μυστικά (που πιστεύω ότι ισχύουν για την επιτυχία αλλά και τη διατήρησή της), είναι να μην θεωρεί τον κόσμο δεδομένο και να μην επαφίεται στις δάφνες της.

*