Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα η δυνατότητα χρήσης του GameCube Adapter σε PC

Ένας χρήστης ονόματι Toadking δηλώνει ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να προσφέρει στους PC gamers την δυνατότητα να χρησιμοποιούν το καινούργιο Wii U GameCube Adapter στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους. Ο Toadking ανακοίνωσε μάλιστα ότι κάτι τέτοιο είναι ήδη εφικτό στα Linux συστήματα και σύντομα θα καταφέρει να περάσει τους απαραίτητους κώδικες και για τα Windows και Mac.

To συγκεκριμένο project βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, αλλά εφόσον κυκλοφορήσει αυτή η «ανεπίσημη» υποστήριξη, είναι σίγουρο ότι αρκετός κόσμος θα δοκιμάσει να παίξει τα αγαπημένα του PC games με τα γνωστά GameCube Controllers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Εχω εδω και χρονια εναν ανταπτορα απο ebay και εχω καταευχαριστηθει το εργονομικο αυτο χειριστηριο. Βεβαια, αλλο να εχεις επισημο προιον απο Νιντεντο, αλλα δε βαριεσαι...

      Παντως πλεον το συγκεκριμενο χειριστηριο δεν μπορει να καλυψει τις αναγκες του συγχρονου gaming με τα λιγα κουμπια που διαθετει, αντε για καναν emulator να ειναι οκ.

*