Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα προσφορές σε PSN, XBL και Steam με αφορμή τα Game Awards

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη των φετινών Game Awards, πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα ειδικά sales events σε PS Store, Xbox Live και Steam, τα οποία θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Οι προσφορές -οι οποίες θα περιλαμβάνουν games που είτε είναι υποψήφια ή/και απέσπασαν κάποιο βραβείο- θα είναι διαθέσιμες για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, τα Game Awards θα λάβουν χώρα την ερχόμενη Πέμπτη (3 Δεκεμβρίου) και οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι και τις 5 Δεκεμβρίου. Αναμένουμε σύντομα περισσότερες ανακοινώσεις. Μέχρι τότε…



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • lovesfool
    • Έχω λίγο μπουρδουκλωθεί τελικά με τις προσφορές. Κάθε τρεις και λίγο έχει εκπτώσεις.

      Δεν παραπονιέμαι. Πλέον η "κανονική" τιμή που αγοράζω οτιδήποτε είναι από 15€ και κάτω, συνήθως μεταξύ 5 και 10€. Απλά, φοβάμαι κατά πόσο αυτό το πράγμα είναι βιώσιμο μακροχρόνια και τι επίπτωση μπορεί να έχει σε επίπεδο παραγωγής νέων παιχνιδιών.

      Το Steam είχε προσφορές αυτή την εβδομάδα, για να ακολουθήσουν προσφορές λόγω βραβείων, για να ακολουθήσουν προσφορές Χριστουγέννων και πάει λέγοντας. Πρόσθεσε και τους μεταπωλητές, που έχουν δικές τους προσφορές σε άσχετες χρονικές περιόδους και άλλα καταστήματα ψηφιακής διανομής και η τιμή των PC games πλέον έχει πέσει ακόμα πιο κάτω από εκεί που ήταν. Από τότε που ανακάλυψα το allkeyshop έχω μεν εντυπωσιαστεί από τις τιμές που παίζουν πάντα και παντού, αλλά ταυτόχρονα δεν έχω αγοράσει τίποτα, γιατί τα πάντα μου φαίνονται "ακριβά" και πιστεύω ότι σε λίγο θα τα βρω ακόμα πιο φθηνά.

      Ελπίζω να το έχουν μελετήσει αυτό το πράγμα και να βγάζει νόημα μακροπρόθεσμα. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο πολύς είναι ο κόσμος που εξακολουθεί να αγοράζει παιχνίδια σε "full price" για να μπορεί να βγάζει νόημα οικονομικά αυτή η πρακτική.

    • Roronoa
    • @lovesfool

      Αυτο γινετε χρονια οποτε δεν ειναι ιδιαιτερα ανησυχητικό αφου αντεξαμε μεχρι εδω, αν και πιστευω τα επομενα 2-3 χρονια ειναι λιγο κρισιμα και θα δουμε τα αποτελεσματα και αν υπαρχει μεγαλος κορεσμος.
      Μια χαρα πουλανε τα νεα παιχνιδια, οποιος τα θελει day one τα αγοραζει. Ειναι και οι digital πωλησεις που αφηνουν πολυ καλο κερδος σε σχεση με το retail. Βεβαια απο "κλειδαδικα" οχι τοσο αλλα ετσι και αλλιως οι περισσοτεροι δεν ψωνιζουν απο εκει.
      Απλα οποτε μπορουμε αγοραζουμε απο humble store ξερω γω που δινουν πολυ μεγαλυτερο ποσοστο κερδους απο το steam στον developer :P Πιο συγκεκριμενα το steam κραταει 30% και το humble store 5-10%.

      Το ανησυχητικο ειναι το οτι ειναι υπερβολικα πολλα τα νεα παιχνιδια στο steam και οι πωλησεις "μοιραζονται", αλλα βεβαια ανεβαινει και ο αριθμος των users. Βεβαια τα καλα παιχνιδια βρισκουν τροπο να γινουν γνωστα, στην τελικη ισως στο μελλον καθαρισει ο τοπος απο μπουρδες τυπου rpgmaker games και αρπαχτες.

    • PORTAL
    • Οι τιμες με εκπτωση ειναι οι πραγματικες τιμες των παιχνιδιων, οι οποιες εννοειται εξασφαλιζουν και κερδη στη βιομηχανια. Οι τιμες χωρις εκπτωση, ειναι οι τιμες που διαμορφωνονται απο την αγορα, δηλαδη το μεγιστο ποσο που μπορουν να ζητησουν απο τους αγοραστες πρωτου τους απομακρυνουν και μειωθουν τα κερδη.

      Κανενα παιχνιδι που ερχεται σε δισκακι, μεσα σε ενα πλαστικο κουτι χωρις κανενα manual ή οτιδηποτε αλλο, δεν δικαιολογει την στανταρ τιμη των 60-70 ευρω.

    • Roronoa
    • @blackmore

      Και ομως υπαρχει κοσμος που δινει 120ε οταν αγοραζει την καθε χαμηλης ποιοτητας "συλλεκτικη" μαζι με το season pass.
      Ποσο παει ενα νεο game μαζι με season pass, 100?120?

*