Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για τη Disney Interactive

Σε μια κίνηση που πιθανό να σηματοδοτεί το οριστικό τέλος των δραστηριοτήτων της εταιρείας στον τομέα ανάπτυξης παιχνιδιών, η Disney ενσωμάτωσε τις δραστηριότητες του τμήματος video gaming στο τμήμα παιχνιδιών. Έτσι, η Disney Interactive δεν υπάρχει πλέον και το αποτέλεσμα αυτής της συνένωσης είναι η Disney Consumer Products and Interactive Media. Σίγουρα, μια τέτοια εξέλιξη είναι στενάχωρη όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως τα τελευταία χρόνια η Disney Interactive πάλευε με τα κύματα, μέχρι που ήρθε η κυκλοφορία του Disney Infinity και μπόρεσε να ανακάμψει.

Κατά τα άλλα όλα τα μεγάλα της franchises έχουν δοθεί σε 3rd parties όπως το Star Wars που βρίσκεται υπό τη σκέπη της ΕΑ. Ελπίζουμε, τουλάχιστον, όλοι οι εργαζόμενοι να παραμείνουν στις θέσεις τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*