Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το Darkfall: Unholy Wars

Σύμφωνα με post που έγινε από τον executive producer του Darkfall: Unholy Wars, της Aventurine, το παιχνίδι διακόπτει τη λειτουργία του κατόπιν απόφασης της εταιρείας. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά: «Αγαπητοί φίλοι, έχουμε εμπλακεί με το Darkfall για πάνω από 13 χρόνια και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε στο μέλλον να συνεχίσουμε με την υποστήριξή σας. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειές μας και της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να έχουμε το παιχνίδι (servers) σε λειτουργία. Ευελπιστούμε ότι η διακοπή θα είναι προσωρινή για το Darkfall: Unholy Wars και πως θα επιστρέψουμε σε ένα βιώσιμο format».



Τα προβλήματα για την Aventurine ξεκίνησαν λίγο μετά την κυκλοφορία του Darkfall: Unholy Wars, ενώ αρκετά είναι τα μέλη της ομάδας που έχουν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια. Είναι δε γνωστό και στην εγχώρια αγορά πως τα οικονομικά προβλήματα είχαν αρχίσει να φαίνονται εδώ και καιρό και πως απλά περιμέναμε την αντίστροφη μέτρηση να μηδενίσει…


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Darkfall Unholy Wars
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (3)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://darkfallonline.com/uw/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • grcpan
    • Καλά δικαιολογίες της πλάκας. Σίγουρα η κατάσταση της χώρας τους έσπρωξε λίγο παραπέρα, αλλά η διαχείριση του παιχνιδιού από την εταιρία ήταν απαράδεκτη.

      Μηδενική επικοινωνία με τους παίχτες. Πολλές φορές μάλιστα περνούσαν και μήνες μέχρι να γράψει κάποιος κάτι από την εταιρία στο forum του παιχνιδιού. Μάλιστα μία φορά ένας από τους developers πόσταρε απλά ένα "hey" ενώ είχαν να επικοινωνήσουν πολλές εβδομάδες.

      Συνεχής καθυστέρηση των patch τα οποία ήταν έτσι και αλλιώς πολύ λίγα για τον καιρό που χρειαζόντουσαν για να δημιουργηθούν.

      Πτώση των server για εβδομάδες, χωρίς η εταιρία να επιστρέφει ούτε χρήματα, ούτε χρόνο παιχνιδιού στους παίχτες.

      Αυτά είναι λίγα από τα πολλά απαράδεκτα πράγματα που έκανε η εν λόγω εταιρία.Μακράν η χειρότερη εταιρία βιντεοπαιχνιδιών με την οποία έχει τύχει να ασχοληθώ.

      Ωραίες λοιπόν οι φθηνές δικαιολογίες, αλλά η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Δημιουργήσατε ένα μοναδικό MMO, που πολλές χιλιάδες κόσμος αγόρασε, αλλά καταφέρατε εν τέλη να μην κρατήσετε απολύτως κανέναν από τους πελάτες σας λόγο της τραγικής διαχείρησης σας.

    • SilentPoet
    • το κακό είναι πως φαινόταν η κατάσταση τα τελευταία χρόνια. Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για άτομα που δούλευαν και είναι απλήρωτα, ότι έπαιρναν έναντι εδώ και χρόνια και ότι γενικά χρωστούσε η ομάδα πολλά λεφτά. Κρίμα...

    • Striker21
    • Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν γίνεται να αναπτυχθεί gaming βιομηχανία σε μια τριτοκοσμική και σοβιετική χώρα όπως η Ελλάδα. Εδώ έχουν φορολογήσει ότι δεν είναι ρήμα για να επιβιώσουν τα τρωκτικά του παρασιτικού κράτους. Για την δημιουργία gaming εταιρειών πρέπει να υπάρχει ενά ευνοϊκό και φιλικό προς την επιχειρηματικότητα περιβάλλον. Επίσης πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις όσον αφορά την τεχνολογική ανάπτυξη.

      Άμα δείτε στο youtube είχαν βγει κάποιες συνεντεύξεις με τους developers της Aventurine. Άμα θυμάμαι καλά η ομάδα ανάπτυξης αποτελείται από Έλληνες και Νορβηγούς developers. Στην συνέντευξη, αν θυμάμαι καλά, είχαν πει ότι μπορούσαν να πάνε την έδρα τους στην Νορβηγία, αλλά προτίμησαν την Ελλάδα...για πατριωτικούς λόγους. Αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά πίστευαν ότι μπορούσαν προσφέρουν στην χώρα τους παρά τις δυσκολίες. Δυστυχώς έπεσαν έξω και τώρα το πληρώνουνε το τίμημα: να χάσουν το παιχνίδι τους.

      Για εμένα ήταν μια λάθος κίνηση να μείνουν στην Ελλάδα. Δεν αξίζει να επενδύσεις ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ σε ένα σοβιετικό περιββάλον όπου κυριρχεί ο παρασιτισμός, συνδικαλιστικές συμμορίές και η διαφθορά. Έπρεπε να είχαν την έδρα τους στην Νορβηγία, που είναι μια σοβαρή και προηγμένη χώρα. Άμα μπορέσουν να το κάνουν και τώρα, δλδ να αλλάξουν την έδρα τους, θα ήταν το ιδανικό. Μακριά από την Ελλάδα! Δεν αξίζει να χάνετε τα λεφτά σας από τα τρωκτικά του κρατισμού. Μόλις γίνουμε μια ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ, τότε μπορούμε ελπίζουμε για την ανάπτυξη της gaming βιομηχανίας.

*