Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το GameTrailers

Το GameTrailers ανακοίνωσε μέσω Facebook και Twitter τα ξημερώματα της Τρίτης πως σταματάει τη λειτουργία του μετά από 13 χρόνια. O αρχισυντάκτης του Brandon Jones σημείωσε πως «σήμερα είναι η τελευταία μέρα του GameTrailers. Μακάρι να μην ήταν», ενώ ο Associate Editor Ben Moore τόνισε σε post του μέσα στο site πάντως ότι η εταιρεία ενημέρωσε τους εργαζομένους για αυτή την εξέλιξη, λίγες μόνο ώρες πριν γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Το GameTrailers έγινε γνωστό για τη δημοσίευση videos από όλες τις νέες κυκλοφορίες και ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2002. Η εξέλιξη των Let’s Play videos και όλου του σχετικού περιεχομένου που ανεβαίνει πλέον σε video streaming υπηρεσίες οδήγησε προφανώς σε ένα μη βιώσιμο project και ως εκ τούτου πάρθηκε η απόφαση για το κλείσιμο του site.


Το GameTrailers εξαγοράστηκε στα μέσα του 2014 από την Defy Media, η οποία προχώρησε και άμεσα σε απολύσεις προσωπικού.





 

After 13 years, GameTrailers is closing down today.When GameTrailers was founded in 2002, internet video was a...

Posted by GameTrailers.com on Monday, 8 February 2016



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
14 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Jim P
    • Δε ξέρω γιατί με σόκαρε, το Site είχα να το επισκεφτώ από εποχής Viacom, όταν το πήρε η DEFY το συνέθλιψε και τότε ήταν η αρχή του τέλους. Απλά ήμουν subbed στα κανάλια τους στο youtube.

      Παρ'όλα αυτά δε μπορώ παρά να αναλογιστώ τα έτη εκείνα πριν καν το youtube, ένα Site που τροφοδοτούσε τη δίψα για Video Gaming Content, μία εποχή που δεν υπήρχαν γρήγορες adsl συνδέσεις και πήγαινα σε Internet Cafe να κατεβάζω τα wmv ή mov βιντεάκια να τα περάσω στο PSP ώστε να τα "καταναλώνω" παντού... αργότερα τα αντικατέστησαν με mp4, ακόμα θυμάμαι και την κοινωνική δικτύωση της τεράστιας κοινότητας, προ facebook εποχής, τα user videos που αρκετοί μεγάλοι youtubers ξεκίνησαν από εκεί, τα πρώτα HD Videos του διαδικτύου...

      Τα παλιά Shows του και η ακαταμάχητη φωνή του Brandon Jones θα μου λείψουν απεριόριστα διότι μου στάθηκαν σε δύσκολες στιγμές ανά τα χρόνια.

    • GamingFun
    • Το Gametrailers δεν το ήξερα, αλλά το κλείσιμό του είναι μια πολύ κακή εξέλιξη για τους υπαλλήλους που δούλευαν εκεί.

    • lovesfool
    • Από τη μία λυπάμαι. Ήταν όντως μοναδική περίπτωση. Τα video review τους δεν έχουν κάτι αντίστοιχο πουθενά, ούτε σε επίπεδο παραγωγής, ούτε σε επίπεδο γραφής και ποιότητας. Ήταν από τα πρώτα online μέσα που άρχισα να παρακολουθώ σε καθημερινή βάση πριν περίπου 10 χρόνια και κάτι.

      Από την άλλη, δεν μπορώ να πω ότι πέφτω κι από τα σύννεφα. Ο player τους ήταν όντως για κλωτσιές, με αποτέλεσμα να έχω σταματήσει να το παρακολουθώ πια εδώ και κάποια χρόνια. Η παράλληλη προσπάθεια που έκαναν με το YouTube ήταν κάπως περίεργη (είμαι συνδρομητής σε ένα μόνο από τα κανάλια τους, αλλά κι εκεί έχουν κρίση ταυτότητας αφού εκτός από review ανεβάζουν και let's play κι ένα κάρο άλλα σκουπίδια). Πολλές από τις καλές τους θεματικές εκπομπές σταμάτησαν ή έριξαν ποιότητα. Το Bonus Round ή το Final Bosman ή ο Pachter ή ο τυπάκος με το μουσάκι που έκραζε ή τα retrospective ή ένα κάρο άλλες εκπομπές που, άσχετα με το αν συμφωνούσα ή διαφωνούσα με το περιεχόμενο, ήταν καλοστημένες, υλοποιημένες σε πολύ υψηλό επίπεδο και συνήθως άκρως ψυχαγωγικές. Είτε κόπηκαν, είτε χάλασαν και σταμάτησα να τις παρακολουθώ πριν 2-3 χρόνια. Στη προσπάθεια να "απαντήσει" ή, ακόμα χειρότερα, να "ακολουθήσει" τον κάθε PewPewπωστονλένε, έχασε την ταυτότητά του στην πορεία.

      Ότι ο player ήταν για κλωτσιές το έγραψα;

      Κρίμα πάντως. Σηματοδοτεί ένα τέλος εποχής, έστω κι εκ των υστέρων.

    • crsweber
    • το συγκεκριμενο site το επισκεφτομουν πανω απο 10 χρονια, το τελευταιο καιρο ανεβαζε λιγα βιντεο ενω πιο παλια γινοτανε χαμος απο βιντεακια, κριμα που κλεινει

    • Koel700
    • να πανε και να μη ξαναγυρισουν...αρκετους πουλημενους εχει το επαγγελμα αυτο...τωρα θα εχει καποιους λιγοτερους
      (και οχι δεν χαιρομαι που ατομα εχασαν την δουλεια τους ή κατι τετοιο, για να μην πεταξει κανεις καμια εξυπναδα)

    • Alias
    • Κριμα πραγματικα. Μετα την εξαγορα τους ειχαν μεινει οι 3 και ο κουκος εκει μεσα, κυριολεκτικα, να παλευουν να βγαζουν καποιες στηλες. Αλλη μια περιπτωση που καποιος αγοραζει μια εταιρια, της αλλαζει τα φωτα και μετα κλεινει

    • SilentPoet
    • Πολύ μεγάλη κουβέντα, αλλά νομίζω ότι η κατάσταση με τα YouTube κανάλια έχει αρχίσει να ξεφεύγει. Αν το κάθε GameTrailers κατάφερε να διαλυθεί από αυτό, τι να πω...

    • yaponvezos
    • @Alias

      Στην προκειμένη δεν νομίζω ότι αυτό έφταιξε. Αν θυμηθείς το GameTrailers έλυνε και έδενε κάποτε σε E3 αλλά πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που σίγουρα ήταν πριν το 2014, δηλαδή πριν την εξαγορά.

      Από τη μία είναι το YouTube, από την άλλη το Twitch, όλα μαζί δημιουργούν ένα χαμό από video.

      Προσωπικά βλέπω πάντως ένα silver lining. Το video review έχει ουσιαστικά πεθάνει. Το κείμενο όμως όχι. Από το τίποτα, κάτι είναι κι αυτό.

    • Alias
    • @yaponvezos

      τωρα ειδα την απαντηση. Ο υπερκορεσμος σιγουρα επαιξε μεγαλο ρολο (πιθανα τον μεγαλυτερο) αλλα με το που εξαγοραστηκαν ειναι που εφυγε το 80% του προσωπικου και των στηλων τους.
      Ναι το video review πεθανε, ποιος να το λεγε. Καποτε ηταν το new thing, το μελλον, και ολοι ελεγαν το παραδοσιακο κειμενο θα εξαφανιστει. Κοιτα να δεις

*