Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το PlayStation Home

Πριν λίγες ώρες η Sony έδωσε οριστικό τέλος στην υπηρεσία PlayStation Home, τραβώντας οριστικά και αμετάκλητα την πρίζα. Η απόφαση αυτή έγινε αποδεκτή με ανάμεικτα συναισθήματα. Άλλοι αδιαφόρησαν τελείως και άλλοι εκνευρίστηκαν επειδή είχαν ξοδέψει χρήματα για να αγοράσουν διάφορες παροχές από την υπηρεσία, τις οποίες πλέον έχασαν οριστικά. Υπήρξαν βέβαια και κάποιοι αισιόδοξοι που νόμιζαν ότι επρόκειτο για Πρωταπριλιάτικο αστείο, όμως αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το PlayStation Home ήταν ένας δωρεάν ψηφιακός κόσμος όπου είχαν αποκτήσει ζωή τα avatars του PlayStation 3 και πρόσφερε μια διαφορετική διάσταση της εικονικής πραγματικότητας.



Αρχικά η υπηρεσία, σύμφωνα με όσα δήλωνε το 2007 ο Phil Harrison, προοριζόταν ως το αντίπαλο δέος για τα Achievements του Xbox Live, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Αντιθέτως, για λόγους που δεν έγιναν ποτέ γνωστοί, η Sony, ξαφνικά, εγκατέλειψε το PlayStation Home στην τύχη του. Κάποια στιγμή το λανσάρισε εκ νέου, όμως το καράβι είχε ήδη σαλπάρει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gamelover
    • κρίμα...
      αν και μου άρεσε σαν ιδέα και είχα κάνει κάποιους "φίλους" ωστόσο μετά απο 1-2 χρόνια το παράτησα....
      Γενικά όμως δεν είχα κάτι ώστε να σε κρατήσει....

    • GamingFun
    • Άρα να το διαγράψω από την κονσόλα να μην μου πιάνει και χώρο...
      Ξέρω είναι είμαι ψυχρός και αδιάφορος. Κρίμα για όσους επένδυσαν σε αυτό και δεν πρόλαβαν να αποσβέσουν τις επενδύσεις τους.

*