Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το Steam Greenlight

*
Το Steam Greenlight, η υπηρεσία που επέτρεπε στους παίκτες να ψηφίσουν ποια games θέλουν να δουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα της δημοφιλούς υπηρεσίας της Valve θα σταματήσει να υφίσταται από τη φετινή άνοιξη. Ο λόγος που η εταιρεία προχωράει σε αυτή την απόφαση είναι γιατί θέλει να αλλάξει λίγο την κατάσταση σε αυτό το project και έτσι ανακοίνωσε πως οι δημιουργοί θα μπορούν να ανεβάσουν αυτόματα προϊόντα στο store με μια υπηρεσία που θα λέγεται Steam Direct. Σκοπός αυτής της απόφασης είναι να έρθουν πιο κοντά οι δημιουργοί με το κοινό τους και να απομακρυνθεί αυτό το κύμα αβεβαιότητας μέχρι να πάρουν το πράσινο φως από την κοινότητα.



Η αλλαγή και προς την πλευρά των developers είναι συγκεκριμένη, μιας και πλέον δεν έχουν την υποχρέωση να πληρώνουν $100 για να αποκτήσουν το δικαίωμα να καταχωρούν τα -προς ψηφοφορία- παιχνίδια τους, αλλά θα υπάρχει χρέωση ανά προϊόν που θα ανεβαίνει στο Steam Direct. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*