Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος η υποστήριξη για το Scrolls της Mojang

Το Scrolls της Mojang μπήκε σε beta τον Ιούνιο του 2013 και κατάφερε να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2014. Μετά από λίγους μόλις μήνες κανονικής κυκλοφορίας η Mojang ανακοίνωσε πως το “Echoes” θα είναι το τελευταίο expansion που θα λάβει ο τίτλος μιας και η εταιρία σταματά να αναπτύσσει επιπλέον περιεχόμενο. Ο ακριβής λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση δεν είναι ξεκάθαρος. Η Monjang αναφέρει πως στην αρχή υπήρξε πλήθος κόσμου που υποστήριξε τον τίτλο, αλλά αυτός έφτασε πλέον σε ένα σημείο που δεν μπορεί να λάβει άλλη υποστήριξη. Η εταιρία θα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει ζωντανό το Scrolls για όσο γίνεται. Δεσμεύεται πως οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν κανονικά μέχρι την 1η Ιουλίου 2016.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*