Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος στα πλάνα εξαγοράς της Ubisoft από τη Vivendi

*
Χρόνια τώρα η Vivendi προσπαθεί να εξαγοράσει την Ubisoft, η οποία κάνει τα πάντα προκειμένου να αποφευχθεί κάτι τέτοιο. Αυτή τη φορά μάλιστα η Ubisoft κατόρθωσε να βάλει οριστικό τέλος στα πλάνα της εταιρείας του δισεκατομμυριούχου Vincent Bollore. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών, η Vivandi θα πουλήσει όλες τις μετοχές της Ubisoft που έχει στην κατοχή της, κάτι που αντιστοιχεί στο 27,3% του συνόλου. Το 5% θα αγοραστεί από την Tencent και το 3,4% από την Ontario Teachers’ Pension Plan. Τα μερίδια αυτά δεν εξασφαλίζουν καμία εκπροσώπηση στο διοικητικό συμβούλιο της Ubisoft και επιπλέον, η Tencent υποσχέθηκε ότι δεν θα πουλήσει τις μετοχές της, ούτε θα προσπαθήσει να αυξήσει το μερίδιό της, προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα ψήφου. Το 8,1% θα αποκτηθεί από την ίδια τη Ubisoft και το 2,7% από τους αδερφούς Guillemot. Το υπόλοιπο 8% του μεριδίου της Vivendi θα πουληθεί σε θεσμικούς επενδυτές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*