Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι τέλους για την υπηρεσία Xbox Music

Η Microsoft αποφάσισε να καταργήσει την δωρεάν υπηρεσία Xbox Music την 1η Δεκεμβρίου και την θέση της θα πάρει το Microsoft Music Deals, το οποίο θα απαιτεί όμως μία μηνιαία συνδρομή ύψους $9.99. Το εν λόγω Music Pass δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην συγκεκριμένη μουσική υπηρεσία απ’ οποιαδήποτε συσκευή της Microsoft.



Η εταιρία ξεκαθάρισε πάντως ότι όσοι χρησιμοποιούσαν το Xbox Music όλο αυτό το διάστημα δεν θα πρέπει να ανησυχούν για τα τραγούδια που είχαν κατεβάσει μέχρι τώρα, μιας και θα παραμείνουν στην κατοχή τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • RODIFIRE
    • έχω 2 360 το πρώτο( ζει ακόμα χωρίς κανένα πρόβλημα και έχει φάει πολύ λιώσιμο) και το slim (και ένα η κοπέλα μου)
      εκτός αν είναι μόνο για το xbox one και κατάλαβα λάθος...
      αν και πάλι μια γνώμη ήταν αν θα αξίζει μιας και για μουσική πιστεύω εύκολα βρίσκεις... δεν ξέρω τι προσφέρει και δεν έτυχε να έχω κάτι παρόμοιο να δω πόσο αξίζει και γιαυτό ρωτάω

*