Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι τέλους για το Infinite Crisis

Όπως ανακοίνωσε η Turbine, το DC superhero-themed MOBA, Infinite Crisis έφτασε στο τέλος της διαδρομής του και στις 14 Αυγούστου η εταιρεία θα τραβήξει την πρίζα από τους servers του παιχνιδιού. Δεδομένου ότι το παιχνίδι λανσαρίστηκε πριν από περίπου δύο μήνες, συγκεκριμένα στις 26 Μαρτίου 2015, η απόφαση της Turbine, σίγουρα αποτελεί έκπληξη. Σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, η ανάπτυξη του Infinite Crisis έχει ήδη διακοπεί και μέχρι τις 14 Αυγούστου ο τίτλος θα είναι free-to-play για όλους. «Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Εκ μέρους όλης της ομάδας ανάπτυξης του Infinite Crisis θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη και το feedback σας. Βοηθήσατε τα μέγιστα στη δημιουργία μιας από τις καλύτερες κοινότητες στο χώρο του gaming», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Turbine στο Steam.



Λεπτομέρειες για το τι οδήγησε σε αυτή την ξαφνική απόφαση δεν έχουν δοθεί, εικάζεται όμως ότι αυτή οφείλεται στην ανταπόκριση των gamers που δεν ήταν αυτή η αναμενόμενη από πλευράς των developers. Φαίνεται πως το γεγονός ότι δεν είχε κάτι διαφορετικό να προσφέρει, οδήγησε το Infinite Crιsis σε "πρόωρο θάνατο".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*