Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι της Warner Bros στο ΕΑ Origin Access

*
Η συνδρομητική υπηρεσία Origin Access της EA, δίνει στους κατόχους PC, προσβαση σε περισσότερα από 75 τίτλους του publisher, έναντι $4,99 το μήνα ή $29 το έτος. Τώρα, η EA αποφάσισε να "ανοίξει" την υπηρεσία της και σε άλλους publishers, με τη Warner Bros Interactive Entertainment να κάνει την αρχή. Ήδη, έξι παιχνίδια της WBIE υπάρχουν στο Origin Acces, που είναι τα Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins, Lego Batman, Lego Batman 2 και Lego Batman 3. Επιπλέον, το επόμενο διάστημα αναμένεται να προστεθούν τα The Witness, Out of the Park Baseball 19, Lost Castle, Bulletstorm - Lite και Wasteland 2. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, η πρόσβαση στα παίχνίδια ισχύει για όσο διάστημα υπάρχει ενεργή συνδρομή. Πάντως σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε το Origin Access, η ΕΑ προσφέρει μια δωρεάν περίοδο 7 ημερών, με πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο. Αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι, θα πρέπει να ακυρώσετη τη συνδρομή σας, διαφορετικά θα υπάρχει αυτόματη μηνιαία χρέωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*