Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι του Dreamcast στο Humble SEGA Bundle

Η SEGA προσφέρει σε συνεργασία με την γνωστή πλατφόρμα Humble Bundle μία σειρά από τίτλους και DLCs από την εποχή του Saturn. Το Humble SEGA Bundle σάς δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε -έναντι μηδαμινού ποσού- τα Dreamcast Collection, Nights into Dreams και Sonic & All-Stars Racing Transformed, καθώς και τα Caesar in Gaul DLC για το Total War: Rome και το Miles’ Tactic DLC για το Football Manager 2015.



Οι χρήστες που θα πληρώσουν κάτι παραπάνω από τον μέσο όρο θα λάβουν επίσης και τα Empire: Total War και Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: Oberkommando West, καθώς και άλλους τίτλους που θα ανακοινωθούν σύντομα. Με πάνω από 12 δολάρια προσφέρεται το Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai, ενώ με $50 μπορείτε να αποκτήσετε και το Dreamcast Τ-Shirt. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Dural
    • Πάντως 0,83 σεντ για το Dreamcast collection ήταν απλά φοβερό. Ούτε δυο μπουκαλάκια νερό που λέει ο λόγος

*