Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Bloodborne και MGS V: The Phantom Pain στο Taipei Game Show

Η Sony δίνει ιδιαίτερη σημασία στο Taipei Game Show που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα και φέτος αναμένεται να προχωρήσει σε επίδειξη του «βαρέου οπλισμού» της όσον αφορά στον τομέα των games, μιας και η εταιρεία ανακοίνωσε ένα πλούσιο πρόγραμμα από stage events. Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν:

28 Ιανουαρίου
11:30 πμ – Sword Art Online: Lost Song
2:00 μμ – God Eater 2: Rage Burst

29 Ιανουαρίου
11:00 πμ - NBA 2K15
1:00 μμ – One Piece: Pirate Warriors 3
3:00 μμ – JoJo’s Bizarre Adventures: Eyes of Heaven

30 Ιανουαρίου
1:00 μμ – The Order: 1886
3:00 μμ – Bloodborne

31 Ιανουαρίου

11:00 πμ – Dragon Quest Heroes
1:00 μμ – Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
3:30 μμ – Street Fighter V/Monster Hunter Frontier G

1η Φεβρουαρίου
11:30 πμ – Final Fantasy Type-0
1:00 μμ – Yakuza Zero



Ανάμεσα στους developers που θα λάβουν μέρος στα stage events βλέπουμε πολλά σημαντικά ονόματα, όπως ο Hideo Kojima που θα παρουσιάσει πληροφορίες για το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Ο δημιουργός του Dragon Quest  Yuji Hori και ο Kenichi Ogasawara της Koei Tecmo θα δώσουν πληροφορίες για το Dragon Quest Heroes και θα παρουσιάσουν gameplay υλικό από τον τίτλο. Ο Yoshinori Ono της Capcom θα παρουσιάσει -για πρώτη φορά στην Ασία- gameplay από το Street Fighter V, ενώ ο Masaaki Yamagiwa -Producer των Sony Japan Studios- θα παρουσιάσει gameplay και θα δώσει πληροφορίες για το Bloodborne



Με τη σειρά του ο Ru Weerasuriya της Ready at Dawn θα κάνει μια εισαγωγή στο demo του The Order: 1886 και ο Hajime Tabata Director του Final Fantasy Type-0 θα δώσει με τη σειρά του πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο. Επίσης, το «παρών» θα δώσει ο Toshihiro Nagoshi Director Yakuza Zero ο οποίος αναμένεται να παρουσιάσει το demo του τίτλου, ενώ για την ώρα, δυστυχώς, δεν υπάρχουν πληροφορίες εάν θα υπάρξει κάλυψη των εκδηλώσεων μέσω live streaming. To Τaipei Game Show θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου στην Ταϊβάν. Η Sony θα παρουσιάσει 26 τίτλους για το PS4, 10 για το PS Vita και έναν για το PS3, ενώ όλα τα games θα είναι playable κατά τη διάρκεια της έκθεσης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*