Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Fallout, Fallout 2 & Fallout Tactics επιστρέφουν στο Steam

Έπειτα από απουσία 6 μηνών, η Bethesda ανακοίνωσε ότι τα πρώτα τρία Fallout games είναι και πάλι διαθέσιμα μέσω Steam. Τα εν λόγω παιχνίδια είχαν αφαιρεθεί από το Steam και τα άλλα digital stores όπως το GOG στις 31 Δεκεμβρίου 2013, όταν η Interplay έχασε το δικαίωμα να εμπορεύεται τους τίτλους ως αποτέλεσμα μιας δικαστικής διαμάχης που αφορούσε ένα πιθανό Fallout MMO. Η Bethesda που κέρδισε το δικαίωμα να πουλάει τους κλασσικούς αυτούς τίτλους υποσχέθηκε την επιστροφή τους στα ψηφιακά καταστήματα το συντομότερο δυνατό, όπως και τελικά έπραξε.



Το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κοστίζει €9.99, ενώ κάποιος μπορεί να τα αγοράσει ως μέρος του Fallout Classics bundle έναντι €19.99. Προκειμένου όμως να «εορταστεί» η επαναδιάθεσή τους έως τις 30 Ιουνίου κάθε παιχνίδι θα κοστίζει €4.99, ενώ το bundle €12.99. Σε όλους τους τίτλους είναι ενεργοποιημένο το Steam Cloud για τα game saves, ενώ τα Fallout και Fallout 2 μπορείτε να τα κάνετε launch είτε στις default είτε στις classic εκδόσεις με την default να επιτρέπει μεγαλύτερες αναλύσεις και την classic να είναι η αρχική, μη τροποποιημένη έκδοση. Το Fallout Tactics δεν έχει τροποποιηθεί καθόλου. Τέλος, η Bethesda σημειώνει ότι τα Fallout και Fallout 2 είναι συμβατά με Windows 8, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει με το Fallout Tactics.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*