Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Games with Gold Σεπτεμβρίου

Ο Major Nelson αποκάλυψε τα παιχνίδια που θα προσφερθούν τον Σεπτέμβριο δωρεάν στους κατόχους Xbox 360 και Xbox One και συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold, μέσω του προγράμματος Games With Gold. Έτσι λοιπόν οι κάτοχοι του Xbox One θα έχουν την δυνατότητα να προσθέσουν στην συλλογή τους το ολοκαίνουριο Earthlock: Festival of Magic για ολόκληρο το μήνα Σεπτέμβρη καθώς επίσης και το Assassin's Creed Chronicles: China από τις 16 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου. Για το Xbox 360 τα παιχνίδια που θα δοθούν είναι το Forza Horizon από την 1-15 Σεπτεμβρίου και το Mirror’s Edge από τις 16-30 του ιδίου μήνα. Να υπενθυμίσουμε ότι μπορείτε να παίξετε τα Xbox 360 games στο Xbox One μέσω του Backward Compatibility. Δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
11 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Thomas_Th
    • Σκέφτηκα να μη γράψω πάλι πρώτος για τα παιχνίδια του μήνα, ενώ δε χρειάζεται και να γράψω και πολλά αυτήν τη φορά. Ένας θαυμάσιος μήνας από κάθε άποψη. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από όλα, αλλά το κερασάκι στην τούρτα είναι το Earthlock. Παιχνίδι και είδος που χρειάζεται η Xbox One Library. Παραπάνω από καλοδεχούμενο και συγχαρητήρια στη Microsoft για πολλοστή φορά.

      Ένα άλλο σημείο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι ανακοινώθηκε η αύξηση των τιμών των PS Plus Συνδρομών στην Αμερική και στον Καναδά. Πιθανόν αυτή η αλλαγή να μη μείνει μόνο εκεί.. Απλά, αναρωτιέμαι, λειτουργεί τόσο καλά αυτή η συνδρομητική υπηρεσία, έχει λάβει ένα τόσο θετικό feedback από τους gamers που μπαίνουν και στη διαδικασία ανατίμησης; Εάν κοιτάξουμε γύρω μας (ανήκω και εγώ σε αυτούς) θα διαπιστώσουμε ότι πολλοί μετά τη λήξη της υπηρεσίας δε θα ανανεώσουν καν. Όπως και να χει, η λογική θέλει να είναι δυνατός ο Σεπτέμβρης για το PS Plus έτσι ώστε να χρυσώσουν το χάπι αλλά θα το διαπιστώσουμε σε λίγο..

      Τέσσερα εξαιρετικά παιχνίδια για το μήνα Σεπτέμβριο, όλα διαφορετικά για να καλύψουν πολλές και διαφορετικές προτιμήσεις. Well Done!

    • peterf76
    • ειχα χβοχ One με συνδρομή και εννοείτε έχει καλύτερα παιχνιδια απο Psn Plus ολο ide Games για κονσολας 8 γενιας μας κοροιδευει η sony τωρα εχω Ps4..

    • diver_gr
    • To Earthlock: festival of magic δείχνει καταπληκτικό! Έχει όλα τα ωραία στοιχεία που με έκαναν προσωπικά να λατρέψω τα JRPG της περασμένης δεκαετίας. Είναι λες και παίζεις ένα παιχνίδια αντάξιο των FF8-9 αλλά με τα γραφικά του προσαρμοσμένα στις σημερινές απαιτήσεις.

      Μακάρι να έχει και το ανάλογο ενδιαφέρον η ιστορία του παιχνιδιού καθώς οπτικός πατάει στα σωστά σημεία και το σύστημα μάχης του είναι από τα αγαπημένα μου σε αυτή τη κατηγορία.

*