Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Xbox Live Games with Gold του Νοεμβρίου

Για το μήνα Νοέμβριο, τα μέλη του Xbox Live Gold θα αποκτήσουν τέσσερα νέα δωρεάν games -δύο για Xbox One και δύο για το Xbox  360- ως μέρος της ενέργειας Games with Gold. Επιπλέον, από το Νοέμβριο όλα τα μελλοντικά Games with Gold για το Xbox 360 θα μπορούν να αναπαραχθούν στο Xbox One μέσω του Backward Compatibility, που ξεκινάει από τις 12 του μήνα. Υπενθυμίζεται ότι θα υποστηρίζεται κανονικά cross-play, καθώς και λειτουργίες Game DVR, Screenshots, και in-home streaming στα Windows 10 PCs. Έτσι, από τον επόμενο μήνα διαθέσιμα θα γίνουν για Xbox One τα Pneuma: Breath of Life (για όλο το μήνα) και από τις 16 Νοεμβρίου και μέχρι τέλος του μήνα το Knight Squad.



Για το Xbox 360, ξεκινώντας από την Κυριακή 1η του μήνα, διαθέσιμο θα είναι το DiRT 3 -μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου- και από τις 16 Νοεμβρίου τα μέλη του Xbox Live Gold θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το Dungeon Siege III.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • evergrey
    • Αυτον τον μηνα το One ζηλεψε το PS4!
      Παντος στο 360 εχει βαλει καλα παιχνιδια.Αυτο το Dirt 3 πρεπει καποια στιγμη να το παρω.

    • vonzuchter
    • απατη αυτο το μηνα τα παιχνιδια στο 360... μουφα και τα δυο... το ενα rpg δηλαδη παιχνιδι με ειδικο κοινο (εγω πχ τα σιχαινομαι) και racing μετριοτατο καμια σχεση με το 2... δε θα παρω αυτο το μηνα ευχαριστω

*