Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα video games εναλλακτική των “Slot Machines” στο Las Vegas

Σύμφωνα με τον chief marketing officer της Gamblit Gaming (David Chang), θα μπορούσαν να συνδυαστούν ιδανικά τα video games με τα «τυχερά παιχνίδια». Στη προκειμένη περίπτωση με τα slot machines (γνωστά και ως «κουλοχέρηδες»). Μάλιστα η πιο δημοφιλής κατασκευάστρια εταιρεία slot machines στον πλανήτη, η Bally Technologies, έχει ήδη κάνει κάποιες κινήσεις για να προσελκύσει νεαρούς παίκτες, ενώ επένδυσε έως και 100 εκ. δολάρια στη Dragonplay, developer που εδρεύει στο Ισραήλ και ειδικεύεται στην ανάπτυξη poker, slots και bingo games για Facebook και φορητές συσκευές.



Στο μέλλον, οι εταιρείες θα επικεντρώνονται στα skill-based games και όχι στα παιχνίδια τζόγου και η αρμόδια αρχή της Νεβάδα (Nevada Gaming Commission) θα εξετάσει τη πρόταση αυτή εντός του έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*