Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Χριστούγεννα η κονσόλα Alienware Alpha

Η Alienware ανακοίνωσε στο πλαίσιο της Ε3 2014 την κυκλοφορία της κονσόλας (ως κονσόλα την αναφέρει η ίδια) Alienware Alpha τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με την εταιρεία, το σύστημα υποστηρίζει την λειτουργία Steam Big Picture, ενώ θα «τρέχει» λειτουργικό Windows 8.1 με custom software interface αποκλειστικά για το Alienware, μέσω του οποίου ο χρήστης θα μπορεί να πλοηγηθεί εύκολα στο μενού με το συμπεριλαμβανόμενο χειριστήριο του Xbox 360 και δεν θα απαιτείται ποντίκι ή το πληκτρολόγιο. Ωστόσο το εν λόγω σύστημα θα υποστηρίζει τόσο το λειτουργικό SteamOS όσο και Steam Controller.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Joystiq, το πακέτο θα περιλαμβάνει έναν αντάπτορα, ο οποίος θα επιτρέπει τη σύνδεση έως τεσσάρων Xbox 360 controllers. Επίσης, το Alienware Alpha θα υποστηρίζει ανάλυση 1080p και 60fps. Το νέο σύστημα της Alienware θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων (στην αμερικανική αγορά) με αρχική τιμή στα $549. Κλείνοντας, στη συνέχεια του άρθρου ακολουθεί και το σχετικό teaser trailer, ενώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PostMort3m
    • Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση..τους ψεκάζουν ομαδικά. Τι είναι αυτό το πράγμα φέτος με τόσες μεγάλες εταιρείες να κάνουν τόσο τραγικά λάθη στον χώρο του gaming???

    • Amiga500
    • Αλλη μια "Wannabe" κονσολα......

      Tα ρασα δεν κανουν τον παπα....ειδικα οταν κατω απο τα ρασα τρεχουν τα Window 8.1.... ;)

      Next......

    • alex4444
    • @Tanno Τα windows 8 δεν ειναι πατεντα. Ειναι υπολογιστικο λειτουργικο συστημα και αν η alienware(dell) εχει την σχετικηαδεια, μια χαρα τα χρησιμοποιει.

      Επισης, αν τα steambox γενικα αποτυχουν, ο τελευταιος υπαιτιος θα ναι τα windows 8, που στο κατω κατω ειναι ενα πολυ δυνατο και αξιοπιστο λογισμικο.

    • alex4444
    • @Tanno Ειναι fail το να βαλεις ειτε ubuntu ειτε windows ειτε macOS σε κονσολα, γιατι ειναι βαρια λειτουργικα. Χρειαζεσαι κατι πιο απλο γοα να παιζεις μονο παιχνιδια αντε και λιγο browsing. Το steamOS λογικα θα ειναι οτι πρεπει.

      Τωρα οι αρνητικες γνωμες που κυκλοφορουν περι των windows 8 ειναι συνηθως απο τεχνοφοβικους που εχουν μεινει στην εποχη των ΧP ως το τελειο λογισμικο. Δεν εχω βρε εναν τομεα που που να ειναι προβληματικα. Μπερδεμμενα στο ως προς τι θελουν να προσφερουν, ναι.

      Trust me. 2 χρονια τα εχω πανω στο Pc με extreme χρηση, δουλειες, διαχειριση σαιτ, πολλες εξωτερικες συσκευες... Και εχω ξεχασει τι σημαινει σφαλμα. Στον πυρηνα τους ειναι βελτιωμενα windows 7 κι απο οσους το εχουν βαλει και δε το αλλαξαν στον 1ο μηνα, το ιδιο πραγμα ακουω.

*