Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα πρώτα 30 λεπτά από το Project Zero V

Το Project Zero V (γνωστό και ως Fatal Frame: The Black-Haired Shrine Maiden) αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου στην Ιαπωνία αποκλειστικά για το Wii U. Ωστόσο φαίνεται πως κάποιοι έχουν ήδη στα χέρια τους αντίτυπο του τίτλου, αφού την εμφάνιση του έκανε ένα gameplay video διάρκειας 30 λεπτών. Μπορείτε να το απολαύσετε μέσα από τον παρακάτω player, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι -προφανώς- περιλαμβάνει spoilers.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Εχει λιγο ρομποτικες α λα ps2 κινησεις η πρωταγωνιστρια και ειναι κριμα για παιχνιδι του 2014. Απο την αλλη, δεν παιρνεις project zero για τα γραφικα του...

    • iankysyrath
    • @Tanno μας εχεις σκασει τοσα χρονια με το region lock..φερε το wii σου με ενα σκληρο δισκο 600giga να στο κανω ενα softmod τζαμπε και να σου χώσω ό,τι γιαπωνεζιά τραβάει η ψυχουλα σου!Ανεπίσημη ή επίσημη λύση όπως και να χει υπάρχει λύση και χωρίς φόβο, διοτι το homebrew γενικα δεν την ενδιέφερε και πολύ να το παταξει η nintendo στο wii ή ακομα και στο wiiMODE του wiiU..μαλλον την συμφερει απο πλευρας homebrew προγραμματων που βαριέται αυτη να βγαλει και τα βγαζουν άλλοι δινοντας πολλές και ωραίες δυνατοτητες στην κονσόλα (media center, twitter, emulators κ.λ.π. κ.λ.π..στο χω ξαναπει το fatal frame 4 αν εισαι fan οφειλεις -αφου είναι γαιδούρια αυτοι- να κατεβασεις το patch με τη μεταφραση και δε σου λέω να κλέψεις, αγόρασε το απο ιαπωνία το original και παιξτο σε softmod wii που είναι ούτως ή άλλως region unlocked! ΓΚΕ ΓΚΕ?

*