Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ταγμένες στο cyberpunk οι νέες εκπτώσεις στο Steam

Το νέο Midweek Sale του Steam είναι γεγονός και έρχεται με συγκεκριμένο ύφος. 30 τίτλοι cyberpunk διατίθενται με μειωμένη τιμή, μεταξύ των οποίων τα Deus Ex, Crysis, Transistor, System Shock, Mirror’s Edge, I Have No Mouth And I Must Scream αλλά και Frozen Synapse. Όλο και κάτι θα σας έχει ξεφύγει από αυτά και είναι ώρα να ξεπλυθεί η ντροπή. Σημειώστε ότι οι μειωμένες τιμές ισχύουν μέχρι και την 20η Μαρτίου. Μην το βασανίσετε και πολύ δηλαδή το θέμα.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tobajaras
    • Η αλήθεια είναι πως έχει ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το θεϊκό Anachronox, το Uplink και το εντελώς πυροβολημένο και ίσως unplayable Omikron: The Nomad Soul, αλλά οι αθεόφοβοι κατάφεραν να ΜΗ βάλουν τα Shadowrun ή έστω τα Syndicate Wars. Έλεος.

*