Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τεράστια κέρδη και πωλήσεις για την Square Enix

*
Μετά από ένα διαζύγιο, μερικές φορές, η μια πλευρά πλήττεται οικονομικά και η άλλη επωφελείται. Αυτό φαίνεται πως συμβαίνει και με τη Square Enix που λίγες ώρες αφού ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με την IO Interactive, ανέφερε επίσης και ρεκόρ στα κέρδη της. Για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2017 η εταιρεία είδε τις πωλήσεις της να ανέρχονται στις 1,7 δις λίρες, 20% περισσότερες σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ενώ τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά 20,3%. Οι κυκλοφορίες των Final Fantasy XV, καθώς και της έκδοσης του Rise of the Tomb Raider για το PlayStation 4, ήταν αυτές που συνεισέφεραν περισσότερο στο να αυξηθούν τα κέρδη της εταιρείας.



Τέλος, η Square ανακοίνωσε πως και τα παιχνίδια της για τα smartphones είχαν ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό, συμπεριλαμβανομένου των Final Fantasy Brave Exvius και Kingdom Hearts Union. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • DrManolo
    • Αφού λοιπόν τα κέρδη είναι τεράστια, ελπίζω το Shadow of the Tomb Raider να μην έχει χρονοκαθυστέρηση για το playstation ΑΓΑΠΗΤΗ SQUEENIX !

    • GamingFun
    • Και αφού αγσπητή Square Enix βγάζεις αρκετά κέρδη γιατί κλείνεις τα λιγότερα κερδοφόρα (ή ζημιογόνα) σου τμήματα, λέμε την IO Interactive, αντί να τα βοηθήσεις να κάνουν τους παπάδες που μπορούν και να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη;

*