Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τεράστια συλλογή video games πωλείται έναντι $164.000

Την εμφάνιση της έκανε πρόσφατα στο eBay μία τεράστια συλλογή από video games και οικιακά συστήματα, τα οποία προσφέρονται σε όποιον έχει να δαπανήσει το ποσό των $164.000 (περίπου €129.271). Ο χρήστης Reel.big.fish αναφέρει ότι η συλλογή του περιλαμβάνει πάνω από 50 οικιακά συστήματα των Atari, Nintendo, SEGA, Sony και Microsoft (σε διάφορες παραλλαγές), καθώς και πάνω από 5.700 τίτλους κυρίως από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και από τη δεκαετία του 1990.



Οι 4.000 τίτλοι της Nintendo μάλιστα, καλύπτουν σχεδόν κάθε παιχνίδι της ιαπωνικής εταιρείας που έγινε εμπορικά διαθέσιμο (για κάθε σύστημα) όλα αυτά τα χρόνια. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, η συλλογή είναι πολύ καλά οργανωμένη και τα συστήματα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι πολλοί οι χρήστες (από διάφορα φόρουμ και ιστοσελίδες του εξωτερικού) που αναφέρουν ότι το ποσό που ζητάει ο Reel.big.fish είναι μάλλον ευτελές, καθώς η συλλεκτική αξία (κυρίως των τίτλων) είναι πραγματικά τεράστια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
19 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Λεφτά που θα είχε ο τύπος για να τα αγοράσει. Μακάρι αρκετοί να είχαμε την οικονομικοί δυνατότητα να αγοράζαμε τουλάχιστον όσους τίτλους θέλαμε.
      Πάντως ο καινούριος ιδιοκτήτης/συλλέκτης πόσο τυχερός και ευτυχισμένος θα νοιώθει. Μακάρι επίσης να πάνε σε χέρια που θα σεβαστούν (δεν λέων να τα αξιοποιήσει/δοκιμάσει μια και αυτό είναι αρκετά δύσκολο με τόσα παιχνίδια) όλες αυτές τις συλλογές.

    • vonzuchter
    • @blackmore ελαχιστοι αγοραζουν τετοιες συλλογες για να παιζουν τα παιχνιδια. Οι περισσοτεροι ειναι συλλεκτες δηλαδη απλα τα εχουν και τα χαζευουν. Εχω τεραστια συλλογη (ακομα δεν εχω μπει στο τριπακι της "συλλογης" με την εννοια να τα μαζευω και να τα κοιταω) και εχω ,αν δε ξεχασα καμία ,14 κονσολες κτλπ παιζω ομως ειμαι παικτης δεν "συλλεγω" με την αυστηρη εννοια του όρου. Πλεον δε μπαινω στη διαδικασια να κατεβαζω κονσολες απο το ραφι/ντουλαπι/παταρι και να στηνω κτλπ. Το εκανα μεχρι πριν λιγα χρονια αλλα με κουρασαν τα καλωδια και εγινε και ενα σκηνικο με το τροφοδοτικο του sega Nomad το εβαλα στη πριζα και εκανε παφ και καηκε το αντικατεστησα αλλα με τρομαξε το γεγονος. Πλεον αμα κατδω να στησω , θα στησω συγκεκριμενα μηχανηματα οπως το Gamecube που ακομα το emulation δεν ειναι 100%... Oτι ρετρο θελω να παιξω πλεον το παιζω σε emulators. Εχω "αντιγραφα" της συλλογης μου σε emulators σχεδον ολους τους τιτλους που εχω σε πρωτοτυπα (ενταξει εχω και πολλους που δεν εχω ;) ) και θελω καποια στιγμη οταν εχω χρονο να κατσω να βρω ΟΛΑ τα adf των παιχνιδιων της αμιγκα να τα παιζω και αυτα emulator και να μπει επιτελους και η αμιγκα στο παταρι που σκουζει το γυναικακι.

    • T_K_L_L_LUIGI
    • Αν είχα τα λεφτά θα το είχα πάρει χθες.Φοβερή οργάνωση,και μετά από αυτό δεν θέλεις τίποτα άλλο παρά μόνο χρόνο να προλάβεις να παίξεις κάποια από αυτά.Το έπος το ίδιο η συλλογή του.

    • nfs_maniac
    • Για κάποιους παίδες τέτοιες συλλογές, είναι η ζωή τους όλη, δεν είναι απαραίτητο να τα παίζει όλα, αρκούν οι αναμνήσεις που μπορούν κάποια games να σου φέρουν στο μυαλό. Εμένα πχ κάποια παιχνίδια SNES με πάνε χρόνια πίσω στην παιδική μου ηλικία, και μου ξυπνάνε απίστευτες αναμνήσεις. Αυτό και μόνο, εμένα προσωπικά μου αρκεί...

    • deratop
    • Εκανε τόσο κόπο να δημιουργήσει τέτοια συλλογή και την πουλάει;έτσι απλά;Οι συλλογές δεν πωλούνται είναι εκεί να τις θαυμάζουμε και να δηλώνουν το πάθος μας για τα games που συλλέξαμε,όχι τίποτα άλλο κρίμα και ο κόπος του να τα μαζέψει και είναι και πολλά τα άτιμα.

    • RODIFIRE
    • σιγά ρε! ψιλό πράγματα!
      ούτε 100 ευρώ δεν το αγόραζα! μάλλον ψάχνει για κορόιδα ο τύπος, να πουλάει μια τέτοια μικρή και ασήμαντη συλλογή τόσο :P :P :P
      μάλλον ο τύπος θα είχε μαγαζί (για να έχει τόσες κονσόλες)

    • BigDaddy
    • Oι φωτογραφιες με τα πολυχρωμα Ν64 και τις κονσολες τις SEGA ολα τα λεφτα. Τι εχει φτιαξει ο τυπος!!!
      Αυτο δεν ειναι συλλογη αυτο σα μαγαζι videoclub για ενοικιασεις μοιαζει.

    • greenkiller.13
    • Απο τη στιγμη που εχτιζε μια τετοια συλλογη ο τυπος για δεκαετιες,λογικα οικονομικα προβληματα θα εχει και θα θελει να την πουλησει,δεν εξηγηται αλλιως..

*