Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την άνοιξη η κυκλοφορία του Party Hard στο PS4

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Party Hard αποτελεί έναν τίτλο indie ο οποίος κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό στο Steam και, σας τοποθετεί στον ρόλο ενός ενοχλημένου ανθρώπου που δεν μπορεί να κοιμηθεί από τα πάρτι που διοργανώνουν οι γείτονες. Σκοπός των παικτών δεν είναι άλλος από το να εισβάλλουν στα ενοχλητικά πάρτι και να… ξαποστείλουν τους καλεσμένους με ευφάνταστους τρόπους όπως stealth kills, ή ακόμα και εν ψυχρώ δολοφονίες, χωρίς όμως οι τελευταίοι να τους αντιληφθούν.



Σίγουρα το concept, αν και ελαφρώς… βάρβαρο φαίνεται ενδιαφέρον, οπότε αναμένουμε να το δούμε και στο PlayStation 4, όπου και θα κυκλοφορήσει μέσα την άνοιξη, χωρίς όμως ακόμα να γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*