Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την άνοιξη του 2015 στην Ευρώπη το DoA 5: Last Round

Η Koei Tecmo έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser για το Dead or Alive 5: Last Round, ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του τίτλου και στην Ευρώπη σε εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One την άνοιξη του 2015. Οι last-gen εκδόσεις του game (PlayStation 3 και Xbox 360) θα διατεθούν αποκλειστικά μέσω ψηφιακής διανομής.



Ο publisher ανακοίνωσε επίσης πως οι παίκτες θα έχουν στη διάθεση τους πάνω από 300 επιλογές προσαρμογής του χαρακτήρα τους, ενώ θα είναι σε θέση να μεταφέρουν τα rosters και τα DLCs από τις last-gen εκδόσεις του ανανεωμένου Dead or Alive 5 στις εκδόσεις για PS4 και Xbox One.



Επιπλέον, η Koei Tecmo δήλωσε ότι το Dead or Alive 5: Last Round θα περιλαμβάνει το μεγαλύτερο roster από κάθε άλλο τίτλο της σειράς. Μάλιστα σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο, φαίνεται πως την εμφάνιση τους θα κάνουν χαρακτήρες από την σειρά τίτλων Senran Kagura.



Στη συνέχεια του άρθρου ακολουθεί το σχετικό trailer, καθώς και ένα μέρος από τους χαρακτήρες που θα περιλαμβάνονται στο Dead or Alive 5: Last Round. Τέλος, μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένονται περισσότερες πληροφορίες, αλλά και υλικό από το νέο game.



Στο roster του DoA: Last Round περιλαμβάνονται και οι εξής μαχητές:
- Hayabusa
- Hayate
- Kasumi
- Ayane
- Rig
- Momiji
- Leon
- Kokoro
- Tina
- Lisa
- Brad Wong
- Jann Lee
- Hitomi
- Leifang
- Christie
- Eliot
- Leon
- Gen Fu
- Bayman
- Bass
- Zack
- Helena
- Marie Rose
- Phase 4
- Nyotengu
- Akira
- Pai
- Jacky
- Sarah Bryant from Virtua Fighter

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Team Ninja

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Koei

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*