Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τι θα πρέπει να περιμένουμε από το Xbox One November update

Η Microsoft δημοσίευσε την λίστα με τα νέα χαρακτηριστικά και τις βελτιώσεις που θα περιλαμβάνει το update του Xbox One που αναμένεται το Νοέμβριο. Ορισμένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι το Backward Compatibility, νέο UI και ορισμένα νέα game features. Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι του Xbox One θα είναι σε θέση να παίξουν στη κονσόλα τους πάνω από 100 Xbox 360 games, ενώ θα μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα features που προσφέρει το Xbox One, όπως screenshots, streaming και game DVR. Επιπλέον, όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί, θα υπάρχει και υποστήριξη για multiplayer cross-play μεταξύ Xbox One και Xbox 360. Η πρόσβαση στο “Guide” θα γίνεται μέσω του Home, ενώ ο χρήστης θα μπορεί να περιηγηθεί σε διάφορά features (όπως Friends, Party, Settings, System Notifications, Messages) ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να σταματήσει το game.



Στη γρήγορη και εύκολη περιήγηση θα συμβάλει και το βελτιστοποιημένο “Home”, αφού η πρόσβαση σε games και apps που έχουν χρησιμοποιηθεί πρόσφατα θα γίνεται πιο άμεσα. Ακόμη, η κοινοποίηση των achievements και game clips στο Xbox Live community, η προβολή φίλων που παίζουν τον ίδιο τίτλο και η πρόσβαση στο "Game Hubs" θα γίνονται επίσης ακόμα πιο εύκολα. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι fans συνέβαλαν και στη βελτιστοποίηση του Community section, μέσω του οποίου οι παίκτες είναι σε θέση να συμβάλουν άμεσα σε μια συνομηλία στο Xbox Live community, να παρακολουθήσουν το Activity Feed και να διαβάσουν τα δημοφιλέστερα posts που έχουν γίνει στο Xbox Live.



Άλλες προσθήκες και χαρακτηριστικά, είναι το επανασχεδιασμένο OneGuide, η προσθήκη της λειτουργίας picture-in-picture, και βελτιστοποιημένο Xbox One Store με νέα vertical gallery και νέες κατηγορίες όπως Staff Picks, New Releases, Top played, Top rated, Coming Soon και Recommendations. Σημειώνεται, τέλος, ότι το update Νοεμβρίου θα διατεθεί αρχικά στα μέλη του Xbox One Preview Program που έχουν προσφέρει περισσότερο -με τις παρατηρήσεις και τα σχόλια τους- στο community. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένονται ακόμα περισσότερες πληροφορίες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Microsoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microsoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Viper71
    • Πολυ ωραια τα περισσοτερα ΙΔΙΩΣ τα backward Compatibility kai η υποστήριξη για multiplayer cross-play μεταξύ Xbox One και Xbox 360....Αντε να δουμε τι θα κανουν με το μενου του ΟΝΕ καθως εκτος από δυσχρηστο είναι και "πολυπλοκο" εν αντιθεση με αυτό του PS4 που είναι όλα "νοικοκυρεμένα" και δεν χρειαζεται να "πηγαίνεις μεσω Λαρισας Λειβαδια....".

      Κατά τα αλλα περιμενω με ανυπομονησια FORZA 6...

    • manosnike
    • Δύσχρηστο το μενού του One?
      Πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση ειδικά όταν ενα ui σου δίνει την επιλογή να βάλεις πρώτη σελίδα τα παιχνίδια/εφαρμογές/ρυθμίσεις που χρησιμοποιείς πιο συχνά σε κουτάκια τακτοποιημενα όπως εσύ θέλεις το βρίσκω πολύ βολικό

*