Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2ο τρίμηνο του 2015 η κυκλοφορία του APB Reloaded

Όπως επιβεβαίωσε η Reloaded Productions, ο free-to-play τίτλος APB Reloaded αναμένεται προς τα τέλη του 2ου τριμήνου του 2015 σε εκδόσεις για PlayStation 4 και Xbox One. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε την εν λόγω παραγωγή τον Ιούνιο. Όσον αφορά στην έκδοση του τίτλου για το οικιακό σύστημα της Microsoft, ο τίτλος θα διατίθεται δωρεάν μόνο για τα μέλη του Xbox Live Gold.



Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν in-game items, ενώ δεν θα λείπουν οι μικρο-συναλλαγές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα είχε δηλώσει τον περασμένο Σεπτέμβριο πως ήθελε να δώσει τη δυνατότητα στους κατόχους της PC έκδοσης του game να κάνουν import τους χαρακτήρες τους στην έκδοση του τίτλου για τα οικιακά συστήματα, ωστόσο για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*