Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Ark: Survival Evolved αποκτά δικό του spin-off

Σίγουρα θυμάστε το Ark: Survival Evolved και μάλλον ήρθε η ώρα να μάθετε και για τα “παρακλάδια” του. Η Studio Wildcard ανακοίνωσε το Ark: Survival of the Fittest, το πρώτο spin-off του Ark: Survival Evolved που είναι από σήμερα διαθέσιμο σε Steam Early Access. Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάτι για να παίξετε μιας και μιλάμε για περίπτωση free to play, με μπόλικο competitive multiplayer που “γεννήθηκε” από mods του Survival Evolved.



Οι παίκτες θα χωρίζονται σε φυλές έως 6 ατόμων. Όποια φυλή παραμείνει στο τέλος ζωντανή, παίρνει και τη νίκη. Όσον αφορά τους servers θα “χωρούν” έως 72 παίκτες σε κάθε επίσημο server και έως 200 σε ανεπίσημους. Η Studio Wildcard δείχνει πως στοχεύει στο χώρο των eSports με το Ark: Survival of the Fittest, μιας και σκοπεύει να δίνει κάθε μήνα χρηματικά έπαθλα (έως και 3,500 δολαρίων) στους καλύτερους παίκτες κάθε κατηγορίας. Βρείτε παρακάτω και το πρώτο του trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*