Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Elden Ring φαίνεται ότι θα σπάσει τα ρεκόρ πωλήσεων του Dark Souls III στο Ηνωμένο Βασίλειο

*
Το Elden Ring φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τα ρεκόρ πωλήσεων του Dark Souls III στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα στοιχεία για τις πωλήσεις μόνο σε φυσική μορφή επιβεβαίωσαν πως ο τίτλος της From Software ξεπέρασε κατά 26% την προηγούμενη μεγαλύτερη κυκλοφορία στην κατηγορία “Souls”παιχνιδιώνί, το Dark Souls III του 2016.

Τα στοιχεία αυτά δεν περιλαμβάνουν τις ψηφιακές πωλήσεις, ενώ ο συγκεκριμένος τομέας έχει αναπτυχθεί σημαντικά από το 2016. Για παράδειγμα, οι μισές από τις πωλήσεις του Horizon: Forbidden West ήταν digital. Τα στοιχεία για τις digital αγορές θα γίνουν διαθέσιμα αργότερα, ενώ το Elden Ring είναι το τρίτο μεγαλύτερο λανσάρισμα λιανικής πώλησης της χρονιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά το Pokémon Legends: Arceus και το Horizon: Forbidden West.


Όπως σημείωσε ο Christopher Dring του GI, οι πωλήσεις παιχνιδιών που εντάσσονται στην κατηγορία Souls είχαν μειωθεί στη βρετανική αγορά μετά το Dark Souls III.

Σύμφωνα με στοιχεία του Steam φαίνεται πως το Elden Ring ξεπέρασε σχεδόν τους 900.000 ταυτόχρονους παίκτες σε PC. Αυτός ο αριθμός είναι σχεδόν επτά φορές μεγαλύτερος από τον υψηλότερο αριθμό ταυτόχρονων παικτών του Dark Souls III (129.975).

Το Elden Ring έχοντας λάβει άριστες κριτικές από τους reviewers και έχοντας στο OpenCritic μέσο όρο 96, φαίνεται πως τείνει να μπει στην λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    From Software

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*