Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Fist of Jesus διαθέσιμο στο Steam

Η Mutant Games ανακοίνωσε το Fist of Jesus, ένα κλασικό beat’em up arcade game με RPG χαρακτηριστικά. Ο τίτλος αφηγείται τις περιπέτειες του Ιησού και του Ιούδα, σε έναν κόσμο γεμάτο από ζόμπι, όπου για την εμφάνιση τους ευθύνεται η… ανάσταση του Λαζάρου. Οι παίκτες κατά τη διάρκεια της δράσης θα συναντήσουν cowboys, ρωμαϊκό στρατό, μυθολογικά πλάσματα και steampunk τεχνολογία σε στιλ της δεκαετίας του 1980. Όλα αυτά λοιπόν συνθέτουν μία gore ιστορία γεμάτο χιούμορ, ενώ σύμφωνα με την ομάδα, τα 60 επίπεδα θα σας κρατήσουν για πολλές ώρες απασχολημένους.



Το Fist of Jesus διατίθεται μέσω του Steam έναντι 8.99€, ενώ, τέλος, μπορείτε να απολαύσετε το σχετικό trailer στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Το βρίσκω αρκετά προσβλητικό για τη θρησκεία μας. Λίγο σεβασμό στη θρησκεία δεν βλάπτει. Το μήνυμα (σπόντα αν θέλετε) εννοείται ότι αφορά τους δημιουργούς του παιχνιδιού, εξηγώ για να μην παρεξηγηθώ.
      Βέβαια ο καθένας μας θα δείξει αυτό που πιστεύει με τις πράξεις του. Όποιος θέλει θα τους υποστηρίξει ενώ οι υπόλοιποι δεν θα τους υποστηρίξει.
      Με απλά λόγια αφού δεν μου αρέσει το παιχνίδι δεν θα το αγοράσω.

*