Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Google Play Games app έρχεται σε συσκευές με Windows 10 και 11 το 2022

*
Μέσα στο 2022 η Google θα φέρει το marketpace της για τίτλους φορητών συσκευών στο οικοσύστημα των PCs. Στο πλαίσιο των The Game Awards 2021, η εταιρεία δημοσίευσε ένα teaser σχετικά με την δυνατότητα αναπαραγωγής παιχνιδιών για λειτουργικό Android σε συσκευές με Windows.

Η σχετική εφαρμογή έχει αναπτυχθεί από τη Google, όχι σε συνεργασία με τη Microsoft και θα λειτουργεί σε Windows 10 και Windows 11. Δεν είναι ξεκάθαρο το πως θα πραγματοποιείται το emulation, παντως η αναπαραγωγή θα πραγματοποιείται τοπικά και όχι μέσω cloud streaming. Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στους τίτλους του Google Play μέσω desktops, laptops και Windows tables, με τη δυνατότητα να συνεχίζουν ακριβώς από το σημείο που είχαν σταματήσει ένα παιχνίδι στη φορητή τους συσκευή.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*