Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Google Play υιοθετεί το σύστημα αξιολόγησης PEGI

Όπως ανακοίνωσε η UKIE, το Google Play θα υιοθετήσει το σύστημα αξιολόγησης PEGI σε όλη την Ευρώπη. Η ενέργεια αυτή γίνεται στο πλαίσιο του International Age Rating Coalition (IARC), κάτι που σημαίνει ότι το PEGI ενώνεται πλέον με τους μεγαλύτερους οργανισμούς αξιολόγησης στον κόσμο. Σύμφωνα με την UKIE, τόσο οι developers όσο και οι publishers θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το νέο σύστημα IARC εντελώς δωρεάν και με ελάχιστη προσπάθεια, ενώ οι καταναλωτές θα μπορούν να κατανοήσουν ποια παιχνίδια είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες. Το IARC αποτελείται από τους πέντε μεγαλύτερους οργανισμούς αξιολόγησης στον πλανήτη: PEGI (Ευρώπη), ESRB (Β. Αμερική), ClassInd (Βραζιλία), USK (Γερμανία) και Classification Board (Αυστραλία). Έτσι λοιπόν, τα Google Play και Firefox Marketplace θα είναι οι πρώτες ψηφιακές πλατφόρμες που θα ενταχθούν στο ενιαίο σύστημα αξιολόγησης, ενώ στο μέλλον θα ακολουθήσουν και τα Xbox Live, Nintendo eShop και PlayStation Store.

Σημειώνεται, τέλος, ότι για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι παρόμοιο και για το iOS App Store της Apple.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Ίσως, λέω ίσως ήταν καιρός να γίνει κάτι τέτοιο. Φυσικά εύχομαι να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

*