Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Humble Capcom Super Turbo HD Remix Rebundle είναι γεγονός

Το Humble Bundle ανακοίνωσε το Humble Capcom Super Turbo HD Remix Rebundle, μέσα από το οποίο μπορείτε -με μόλις ένα δολάριο- να αποκτήσετε τα STRIDER, Resident Evil Revelations 2 - Episode 1: Penal Colony, LOST PLANET 3 Complete Pack, Bionic Commando: Rearmed, και πολλές εκπτώσεις: 40% έκπτωση για το Resident Evil: Revelations 2 Deluxe και 30% για το Dragon's Dogma: Dark Arisen -για αγορά μέσω Humble Store- καθώς και 10% έκπτωση για εγγραφή στο Humble Monthly. Προσφέροντας περισσότερα χρήματα από το μέσω όρο ($6.35) θα αποκτήσετε επίσης τα Resident Evil Revelations / Biohazard Revelations, DmC: Devil May Cry, Resident Evil 4, και Remember Me, ενώ με $15 ή περισσότερα θα λάβετε επιπλέον και τα Devil May Cry 4: Special Edition και Resident Evil 6.



Αξίζει να σημειωθεί ότι με μόλις $15 μπορείτε να αποκτήσετε games συνολικής αξίας πάνω από $235! Οι τίτλοι είναι διαθέσιμοι στο Steam για Windows PCs, ενώ, όπως πάντα, μπορείτε να επιλέξετε πόσα από τα χρήματα που θα προσφέρετε θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό. Βρείτε την εν λόγω ενέργεια με ένα click εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • vonzuchter
    • όχι αλλα bundles.. ελεος... 70 παιχνιδια εχω περιπου που δεν τα εχω καν αγγιξει. Με τον ρυθμο που παιζω αυτη την εποχη πρεπει να παω περιπου 95 ετων για να προλαβω να τα παιξω ολα. Οχι αλλο καρβουνο

    • vonzuchter
    • ε ναι μόνο γιατι εχω σταματησει εδω και 3 χρονια περιπου να αγοραζω νεα παιχνιδια (τελευταιο που αγορασα ηταν το πρωτο XCOM) με εξαιρεση βεβαια τα παιχνιδια που παιρνω για τον πιτσιρικα Μαριο παρτυ κτλπ... Επισης εχω σταματησει να αγοραζω μεταχειρισμενα , απαγορευεται το log in στο steam χριστουγενα πασχα και εποχες summer sales , εχ ω σταματησει να μπαινω στο Humble bundle , και τελος σταματησα να κατεβαζω ολα τα παι χνιδια του games with gold και κατεβαζω μονο αν κατι ξερω οτι θα μου αρεσει 100% πχ Dead Space που εδωσαν πριν κανα μηνα.... Αν δεν ειχα κανει αυτες τις κινησεις θα ειχα πνιγει εντελως. Ειχα φτασει καμια 100αρα παι χνιδια ανεγγιχτα , ειχα ακ ομα και παιχνιδια στη ζελατινα τους αγορασμενα dayone για ολοκληρους μηνες.
      Το Σαββατο ξεκιναω το ολοκαινουριο (για μενα) Gear of War 2

*