Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Humble Ubisoft Bundle είναι γεγονός

Τα Call of Juarez Gunslinger, Grow Home και Rayman Origins είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους που διατίθενται μέσω του Humble Ubisoft Bundle. Συγκεκριμένα, μπορείτε να προσφέρετε όσα χρήματα θέλετε για να αποκτήσετε τα παραπάνω games, ενώ όσοι πληρώσουν κάτι παραπάνω από το μέσο όσο θα αποκτήσουν τα Far Cry 3, Splinter Cell Blacklist, Assassin’s Creed Chronicles: China, καθώς και άλλα games που θα γίνουν διαθέσιμα αργότερα.



Επίσης, οι χρήστες που θα πληρώσουν πάνω από $15 θα λάβουν τα Assassin's Creed Rogue και The Crew, ενώ με $75 θα έχουν το The Division (pre-order), ένα T-Shirt με λογότυπο του τίτλου και έκπτωση 66% για τρεις τίτλους της Ubisoft στο Humble Store. Δείτε περισσότερα στο Humble Ubisoft Bundle.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*