Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Mafia II στα Games with Gold του Μαΐου

Η Microsoft ανακοίνωσε τα games που θα προσφέρονται δωρεάν το Μάιο για τους συνδρομητές του Xbox Live Gold, στο πλαίσιο της ενέργειας Games with Gold. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι Xbox 360 θα μπορούν να κατεβάσουν το Mafia II από την 1η έως και τις 15 Μαΐου, ενώ από τις 16 και μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν το F1 2013. Από την άλλη, οι κάτοχοι του Xbox One θα υποδεχτούν το CastleStorm: Definitive Edition, ενώ το Pool Nation FX θα προσφέρεται δωρεάν για ένα επιπλέον μήνα.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
16 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Thomas_Th
    • Θα σταθώ στα του Xbox One.

      Goldοπληρώνεται η υπηρεσία για να έχουμε ΕΝΑ παιχνίδι το μήνα (δεν είχαν ισχυριστεί πως θα είναι ΕΝΑ κάθε μήνα) και άλλο ένα το οποίο είναι απομεινάρι του προηγούμενου μήνα. Αυτό το καταπληκτικό φαινόμενο δε λέει να αλλάξει και παρόλο που μας δίνεται ΕΝΑ και θα έπρεπε να είναι κάτι ξεχωριστό, στη συντριπτική πλειοψηφία είναι μέτρια έως αδιάφορα, με ελάχιστες εξαιρέσεις (μία ουσιαστική, το Rayman Legends που, τιμολογιακά, κοστολογείται στα 29.99).

      Έτσι, αυτόν το μήνα γύρισαν πολύ πίσω στο store τους, είδαν ότι είχαν κυκλοφορήσει το CastleStorm και αποφάσισαν το ΕΝΑ (το μονάκριβο!) να μας το δώσουν για το "May Game with Gold".. Εξαιρετικά!

      Θεωρώ πως 60 ευρώ το χρόνο για 12 παιχνίδια τέτοιου επιπέδου είναι Πολλά. Ακόμα και τον Απρίλη που μας έδωσε ΔΥΟ (ω τί θαύμα!) μας κόπηκε η χαρά όταν το ένα εξ αυτών ήταν το Pool Nation FX.

      Ελπίζω πως στην ερχόμενη E3 θα ανακοινώσει δύο το μήνα, όπως κάνει και στο X360 (συνολικά 3, ενώ ο ανταγωνισμός δίνει 6), διαφορετικά οφείλει αυτό το ΕΝΑ να είναι "Άλλο κανΕΝΑ".

      Αλήθεια, πώς γίνεται να πληρώνεις περισσότερα, να παίρνεις λιγότερα , να είναι τέτοιου επιπέδου και ταυτόχρονα να είσαι (πολύ) πίσω από τον ανταγωνισμό; Απλά αναρωτιέμαι..

    • godfavor
    • Αληθεια πως γινεται να ειναι πιο ακριβο το LIVE απο το PSN που με 32 ευρω το χρονο εχει καλυτερη εμπειρια online χωρις αποσυνδεσεις και down ολη την ωρα. Απλα αναρωτιεμαι...

    • Tim of Heavens
    • Σωστός ο godfavor. Καταρχάς το Live είναι αισθητά φθηνότερο από το PSN αν αγοράζεις prepaid κάρτες. Επίσης δεν αποσυνδεέται ή δεν πέφτει τόσο συχνά όσο το PSN. Παρά τα προβλήματα που παρουσιάζει η υπηρεσία της MS σε θέμα απόδοσης, downloading κτλ. τα καταφέρνει καλύτερα από την Sony. Τα παιχνίδια του Xbox 360 συνηθώς είναι αξιοπρεπέστατα και τα κρατάς ακόμα και αν πάρεις στο βουνό την κονσόλα και παίζεις χωρίς internet και σε 14'' οθόνη σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα formats. Τώρα για το Xbox One η αλήθεια είναι ότι τα games που δίνονται είναι φτωχά σε σχέση με αυτά που μπορεί να δώσει η εταιρεία. Ο ανταγωνισμός δίνει 6 αλλά έχει 3 κονσόλες η Sony και όχι 2.
      Μην εθελοτυφλούμε. Ναι μεν η Sony βρίσκεται μπροστά στην κούρσα των πωλήσεων αλλά όσες μαλακίες έχει κάνει η MS άλλες τόσες έχει κάνει και η ίδια.

    • mysterious
    • Απίστευτο ότι προσφέρεται η παιχνιδάρα F1 2013,το Mafia 2 αν και πιο παλιό είναι κι αυτό εξαιρετικό.Γενικά πολύ δυνατός μήνας για τους 360xboxακηδες.

    • DevilSpawn
    • Εγώ που έδωσα 500€ για την κονσόλα και μπαταρίες 30€, δεύτερο χειριστήριο για να παίζω με φίλο MK X στα 54 € και συνδρομή στα 32€ θα έχω το Witcher 3 για το Μάιο και το batman για Ιούνιο. Τον Αύγουστο τελειώνει η συνδρομή, αν δεν ανανεώσω εγκαίρως θα χάσω το halo 5; Μόνο σοβαρές απαντήσεις παρακάλω γιατί είναι επείγον!

      Στα win phones πότε θα δώσει η MS κάποιο δωρεάν τίτλο ξέρουμε;

    • Tobajaras
    • Το Mafia 2 πάντως είναι καλό παιχνίδι για όποιον θέλει να το δοκιμάσει. Για όλα τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη.

    • bill123456
    • Θυμαμαι οτι αρκετοι ειχαν θαψει το mafia 2,αλλα ειχα την τυχη να το τερματισω πριν 10 μερες και το παιχνιδι ηταν πολυ καλο.

    • diver_gr
    • Το Mafia για το ΧΒΟΧ360 από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους, πολύ ωραίο σενάριο και ατμόσφαιρα, πραγματική ταινία είναι το παιχνίδι και έχουν αποδώσει άριστα την εποχή.

      Ο Μήνας για το ΟΝΕ απλά αδιάφορος, αλλά μη συγκρίνουμε το Live μόνο για τα παιχνίδια. Όσο αφορά το Online Gaming και τις υπηρεσίες η MS είναι ένα σκαλί πάνω από τη Sony. Αυτό πληρώνουμε και όχι τα Games with gold. Η Sony αποφάσισε να δίνη δωρεάν παιχνίδια στο PS Plus με σκοπώ να μαζέψει συνδρομητές και να ανταγωνιστεί το XBOX LIVE.

      Εννοείται πως θα ήθελα καλύτερα παιχνίδια στα Games with gold αλλά δεν είναι αυτό το Selling point της υπηρεσίας.

      Πιστεύω πως με το ερχομό των Windows10 και DX12 θα αρχίσουμε να βλέπουμε πολλά 3rd party games τα οποία θα έχουν cross-platform multiplayer κάτι πολύ καλό μιας και θα ανεβάσει κατά πολύ τη βάση χρηστών και το κόσμο στα παιχνίδια.

    • Ben Masters
    • Το 360 συνεχίζει πολύ δυνατά με τους δωρεάν τίτλους , μετά τον προηγούμενο επίσης καλό μήνα .
      Θα διαφωνήσω με κάποιους φίλους πιο πάνω . Τιμή 60 ευρώ για live δεν υπάρχει . Εγώ ανανέωσα στα 30 ευρώ με πολύ λίγο ψάξιμο .
      Επίσης δεν προκύπτει από πουθενά το "αποσυνδεσεις και down ολη την ωρα" . Η δική μου εμπειρία δεν συνάδει με κάτι τέτοιο.
      Να τα χώνουμε στη MS , πρώτος εγώ μάλιστα , αλλά εκεί που πρέπει ας δίνουμε kudos.

*