Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Mario Kart Tour έκανε καλύτερο ξεκίνημα κι από του Pokemon Go!

*
Η αυτόματη αναγνωρισιμότητα του Mario γενικά αλλά και του Mario Kart ειδικά φαίνεται να πιάνει τόπο για το Mario Kart Tour, που διατίθεται για iOS και Android. Κατά τις εκτιμήσεις του Sensor Tower, μέσα στο πρώτο εικοσιτετράωρο διάθεσης του παιχνιδιού, έγιναν 20 εκατομμύρια downloads, περισσότερα κι από όσα πέτυχε το Pokémon Go στο ίδιο διάστημα, περισσότερα από όσα πέτυχε σε ανάλογο χρόνο οποιοδήποτε μέχρι τώρα mobile game της Nintendo. Δεν είναι ανάλογες οι επιδόσεις σε τζίρο πάντως, αφού αυτός υπολογίζεται στο $1 εκατομμύριο για την πρώτη μέρα. Αντίστοιχα το Super Mario Run είχε φτάσει στα $4 εκατομμύρια ενώ το Fire Emblem Heroes είχε κινηθεί ακόμη ψηλότερα, φτάνοντας στα $4,3 εκατομμύρια.



Η απόκλιση δεν είναι εκτός λογικής πάντως, αφού εκτός από μεμονωμένες αγορές στο in-game store, ο χρήστης έχει και την επιλογή του συνδρομητικού Gold Pass που δίνει πρόσβαση σε αντικείμενα κ.λπ. οπότε αποθαρρύνει αντίστοιχα τις μεμονωμένες αγορές από το χρήστη. Δεδομένου δε ότι διατίθεται με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο δύο εβδομάδων, η αγορά είναι ακόμη στο στάδιο που ο παίκτης μπορεί να δοκιμάσει αρκετά πράγματα στο παιχννίδι χωρίς να χρειαστεί να σκεφτεί καν αν έχει νόημα ακόμη να πληρώσει για κάτι ή όχι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*