Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Mirror's Edge γίνεται τηλεοπτική σειρά

*
Το Mirror's Edge μπορεί να χρειάστηκε αρκετό καιρό για να επανεμφανιστεί, όμως αφού το πήρε απόφαση δεν σκοπεύει να μείνει σε ένα μόνο format. Κάπως έτσι η Endemol Shine Studios ανακοινώνει πως απέκτησε από την Electronic Arts τα δικαιώματα για να φέρει τον τίτλο στη μικρή οθόνη. Η ίδια η Faith αλλά και ο κόσμος που έχουν χτίσει οι EA, DICE για τον τίτλο είναι τα κύρια “γοητευτικά” χαρακτηριστικά πάνω στα οποία θα βασιστεί η τηλεοπτική σειρά. Το πότε θα τη δούμε είναι ακόμα άγνωστο. Έχουμε όμως να περιμένουμε το Mirror's Edge Catalyst στις 9 Ιουνίου. Μέχρι τότε διαβάστε το Mirror's Edge Preview μας.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Jimjordan
    • Δεν ξέρω πως θα τα πάει ως σειρά, αλλά ώς παιχνίδι είναι τέλειο. Βέβαια και άλλα παιχνίδια προσπάθησαν το ίδιο π.χ. Dragon Age: Redemption το οποίο έμοιαζε πιο πολύ σε fanmade και το Mortal Kombat: Legacy που κατα την γνώμη μου μοιάζει πιο πολύ σε κανονική σειρά απο το dragon age. Γενικά αν δεν έχει κάποιο προϋπολογισμό ώστε να προωθηθεί δεν νομίζω να έχει και πολύ επιτυχία. Θα δούμε όμως.

*