Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Mortal Kombat X μεταξύ των προσθηκών του PlayStation Now

*
Ήρθε η ώρα για την ανακοίνωση των νέων προσθηκών στη συλλογή του PlayStation Now από τη Sony και, μεταξύ άλλων, βρίσκουμε σε αυτές το Mortal Kombat X. Οι συνδρομητές της υπηρεσίας έχουν μια καινούργια επιλογή για (σχεδόν) κάθε γούστο καθώς διαθέσιμα είναι πλέον τα Metal Gear Solid HD Collection – με τις Remastered εκδόσεις των Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater και Metal Gear Solid: Peace Walker – F1 2017, Need for Speed Rivals, Battlefield Hardline, Metro Last Light Redux, Earth Defense Force 4.1, Magicka 2, Pillars of Eternity και Rebel Galaxy. Η Sony ξεκίνησε πρόσφατα να διαθέτει downloads των παιχνιδιών της - κατά βάση - streaming υπηρεσίας PlayStation Now από τα PlayStation 2 και PlayStation 4, κάτι που δεν έχει σταθεί ακόμα έτοιμη – και ίσως ούτε πρόκειται – να κάνει και για τίτλους του PlayStation 3 λόγω της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής που χρησιμοποιούσε η κονσόλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*