Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PS4 κορυφαίο format στις πωλήσεις τίτλων για την Ubisoft

Ως μέρος της τελευταίας οικονομικής έκθεσης της Ubisoft, η γαλλική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω γράφημα που παρουσιάζει -αναλυτικά- τις πωλήσεις των τίτλων για κάθε format. Σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα, το PlayStation 4 είναι στην κορυφή, με το Xbox One να βρίσκεται στην 4η θέση για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου. Οι εκδόσεις των τίτλων της εταιρείας για το οικιακό σύστημα της Sony παρουσίασαν μεγάλη αύξηση για το εξάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου. Το 32% των games που πωλήθηκαν αυτή την περίοδο ήταν για το PS4, σε σύγκριση με το 15% για το Xbox One.

Αυτή είναι μία σημαντική αλλαγή σε σχέση με την προηγούμενη γενικά οικιακών συστημάτων. Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω γράφημα, για τους πρώτους έξι μήνες (δηλαδή για το πρώτο εξάμηνο του τελευταίου οικονομικού έτους της γαλλικής εταιρείας), το Xbox 360 ήταν ο «ηγέτης» στις πωλήσεις τίτλων με ποσοστό 29% (σε σύγκριση με το 24% για το PS3). Σημειώνεται, ότι το PS4 έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια συστήματα από τον Αύγουστο του 2014. Από την άλλη, η Microsoft δεν έχει δώσει πληροφορίες σχετικά με τις πωλήσεις του Xbox One, αν και εκτιμάται ότι το σύστημα της αμερικανικής εταιρείας έχει πουλήσει πάνω από 5 εκ. συστήματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*