Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PS4 ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια παγκοσμίως

Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε πως το PlayStation 4, μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, είχε πουλήσει περισσότερα από πενήντα εκατομμύρια μονάδες σε όλο τον κόσμο. Επίσης, σύμφωνα με το δελτίου Tύπου της εταιρείας στις συνολικές πωλήσεις της κονσόλας συμπεριλαμβάνονται και εκείνες του PlayStation 4 Pro, ενώ η εβδομάδα της Black Friday που πέρασε, ήταν η καλύτερη στην ιστορία του PlayStation. Από πλευράς software η εταιρεία κατάφερε να πουλήσει 396,6 εκατομμύρια αντίτυπα συνυπολογίζοντας τα retail και τα digital, μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου.



Σε παλαιότερες δηλώσεις της η Sony είχε ανακοινώσει πως σκοπός της είναι μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2017 να φτάσει τις 60 εκατομμύρια πωληθέντες μονάδες PlayStation 4. Λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες δηλώσεις, ο στόχος φαίνεται να είναι εφικτός.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • athangem80
    • Να έχω ps4 ή 3 και να μήν μπορώ να παίξω του 2 και του 1 σε κάποιου είδους πλατφόρμα είναι κάπως...
      Αντίθετα με το xb1 μπορείς του 360.

    • Tim of Heavens
    • Μπράβο μπράβο να το χαιρόμαστε, βγάλε όμως κι εσύ Sony κανά ΑΑΑ τίτλο συχνότερα στο PS Plus που ζητάει ο κοσμάκης και μην μας το γυρίζεις του χωρού.

*